Richard de Mos, de man met de leuke ideeën

Na het verbieden van kunstgras voor uitwedstrijden van ADO Den Haag en het vervolgen van personen die vogels oud brood voeren en zo de islamisering bevorderen, komt de creative director van de PVV vandaag met het briljante plan voor de gemeente Den Haag om van de Uithof in Den Haag de ‘IJstempel van Nederland’ te maken en zo de ‘gewenste status van topsportgemeente ten volle waar te maken’. Helaas voor De Mos moet de gemeente Den Haag 150 miljoen bezuinigen dus de wethouder liet weten dat het opknappen van De Uithof op dit moment niet aan de orde is.

Eerder kwam hij in het nieuws als schoolhoofd die toch geen schoolhoofd was, ‘maar het zou best zo kunnen zijn’. De Mos leidde de samenstelling van de kandidatenlijst voor de PVV Noord-Brabant en treedt op als klimaatdeskundige van de PVV.

9 gedachten over “Richard de Mos, de man met de leuke ideeën”

 1. Als ik Wilders was zou ik voor De Mos en nog een aantal partijuithangborden in gemeenteraad,Provinciefractie en 2e Kamer mooi een PGB aanvragen zolang dat nog in de AWBZ zit. Qua Persoonlijkheidsstoornis en IQ komen ze daarvoor ruim in aanmerking. Dan kan Geert mooi wat professionele hulp inkopen om zijn troepen in bedwang te houden 😆

 2. Als het om schaatsen gaat is er maar 1 tempel en die staat in de provincie waar ze de elfstedentocht verrijden. Die tocht kan per definitie vanwege het ontbreken van stadsrechten niet in c.q. door Den Haag.

  Overigens is de Mos door een paar meeuwen op de hersenpan gekakt want hij wil €150miljoen uitgeven om van geen status naar gewenste status te gaan. Die man is van de pot gerukt.

 3. Wat heeft de Mos toch tegen de wijk Escamp ?? eerst mogen de meeuwen in sub-wijk Morgenstond niet meer gevoerd , en nu wil hij heel Zuid Escamp met weekendlange parkeerproblemen opzadelen door de al 90% faliette Uithof te doen herrijzen … Dus een “zwarte wijk “opzadelen met de parkeerproblemen van een “witte hobby ” , leuk , vast op de westoever geïnspireerd..

 4. Geen moskeeën maar tempels, wat moesten we toch doen zonder de heer De Mos, hij blijft een bron van inspiratie. Het wordt nu alleen eens tijd dat de achterban begrijpt dat de ideologie die hier achter zit een beetje dom is.

 5. En de Mos heeft weer een nieuw supergoed idee 😎

  Ik citeer
  Partij voor de Vrijheid (PVV) wil Formule 1 naar Den Haag halen
  Uitgegeven door Bas Kaligis 19 maart 2011 21:03 –

  De PVV van Geert Wilders wil in navolging van Bavaria City Racing in Rotterdam een jaarlijks Formule-1 spektakel naar Den Haag halen. “Haal Formule-1 Demo ook naar Den Haag!”, zegt PVV-er De Mos. Hij ziet veel voordelen aan een F1-demo in de Hofstad. “Den Haag kan wel een jaarlijks en tot de verbeelding sprekend evenement gebruiken. Bovendien biedt het enorme kansen voor onze middenstand en toeristische sector, aangezien honderdduizenden mensen hierop af gaan komen! En laten we eerlijk zijn, het zou toch een prachtig gezicht zijn om bijvoorbeeld Michael Schumacher met zijn Mercedes donuts zien maken bij Paleis Noordeinde!”

  http://www.racexpress.nl/index.php?nav=Artikel&nid=31380

  Een echte aanwinst voor Den haag 😕 ❓

 6. Ik heb dit echt onder een item van de Mos gezet en niet zoals bij de laatste reacties, bij schokkend nieuws….

 7. De Mos beseft blijkbaar niet dat die boulevards waar in Rotterdam op word gereden alleen dankzij de Duitse stadsvernieuwing in 1940 bestaan . Ik probeerde een rondje door onze schone stad te bedenken wat niet de hele stad zou lamleggen en kon geen route vinden , als je de Valiantlaan en de Neherkade stil legt komt niemand nergens rond het centrum .. Waar in Den Haag komt de Mos wel ?? Tokkiecentrum Duindorp ???

Reacties zijn gesloten.