Restauranthouder met honderdjarige moeder mikpunt van corruptiekritische acties

Dames en heren van de rechtbank, u moet dit goed zien.
Ik heb niets tegen moslims.
Ik heb iets tegen de verderfelijke fascistische ideologie “de islam”.
Zo denken de mensen ook dat ik iets tegen Grieken heb.
Mis!
Ik maak bezwaar tegen het subsidiëren van corruptie.
Ik ben namelijk een groot tegenstander van de verderfelijke fascistische ideologie van de corruptie.

Maar ik distantieer mij natuurlijk volledig van corruptiekritische acties zoals deze in Deventer.

10 gedachten over “Restauranthouder met honderdjarige moeder mikpunt van corruptiekritische acties”

 1. Eigenlijk zijn deze tweets bevelen van de Lijder aan zijn onderknuppels om tot aanval over te gaan.
  https://krapuul.nl/blog/30174/psychopathologie-van-wilders-en-aanhang-stadium-1-de-groep-verzamelt/
  of zoals Neal heeft verwoord: stadium 5: Groep attaqueert doelwit zonder wapens.
  Kan deze afgrijselijke haatzaaier niet worden opgepakt? Dit is toch te gek voor woorden?
  Als de oppositie nu nog de kaken stijf opelkaar houdt moet de burger zichzelf maar verdedigen tegen de bruine horden.

 2. Niet te geloven, wat een dom tuig. Toen met die Icesavecrisis krege sommige individuele IJslanders ook al dergelijke reacties over zich heen.

 3. #3 ik ben me er ook al sinds gisteren over aan ’t verwonderen, waar gaat dat heen?!?Macro economie op de man spelen…….

 4. Mark is te stom om te beseffen wat er gaande is. Dezelfde afwijking hadden de bestuurders van de Weimar republiek. Zodat Ernst Rohm en vrindje Adolf hun gang konden gaan. Hetzelfde gebeurt nu met neo-nazi Geert en zijn bruine horde! Dappere overheid, wel de regenboogvlag in beslag willen nemen maar het nazi tuig hun gang laten gaan. Het wordt tijd dat we zelf actie ondernemen.

 5. De Grieken hebben al meer dan 100 miljoen rente betaald aan Nederland voor de lening van klein 4 miljard dat 9 maanden geleden afgesloten werd. Dat is niet bepaald vriendendiensten verlenen door Nederland.
  Sinds de invoering van de euro exporteert Nederland meer dan 10 mljd aan goederen per jaar aan Griekenland. We hebben het hier over de 4e of 5e export partner van Nederland. De winsten van de Nederlanders zijn enorm. En de arbeidsplaatsen dat de Grieken in Nederland onderhouden. In 1992 hebben de Grieken een korte boycot (nog geen twee weken) op Nederlandse producten volgehouden waarbij de jankende Nederlandse ondernemers dagelijks op de televisie waren. Toen bedroeg de export ongeveer 2 mljrd gulden.

  Naar aanleiding van de uitspraken van Wilders, van de Telegraaf en bovengenoemde incident start ik vandaag een blog in het Grieks. Daarbij worden de Grieken opgeroepen om Nederlandse producten te boycotten. Even kijken wat de blonde leider daarop te zeggen heeft. De knokploegen praktijken tegen hardwerkende mensen zullen niemand goed doen. Een faillissement van Griekenland zal Nederland enorm treffen.
  Later vandaag volgt de link.

  Trouwens wat wordt er gezegd over de Icesave crisis? De Ijslanders zeggen ga maar naar de Europeesche Hof van Justietie. Geen enkele kans dat ze veroordelt worden tot betaling. De Nederlandsche Bank heeft alle risico op zichzelf genomen toen ze de vergunning gaven. De praktijken van Nederland en Engeland om de arme Ijslanders te bestelen zijn door twee referenda volledig mislukt.

 6. #7 – Ben benieuwd naar de reactie van ons regerende zootje ongeregeld op klagende ondernemers. Agenten, chauffeurs, studenten, kunstenaars, zieken en zorgpersoneel en andere onrendabelen hebben tot dusver nog geen deuk in een pakkie boter kunnen slaan.

 7. @6
  Nee hoor, maar Gekke Geertje is het Fighting Brand van de VVD om de Tokkies en mensen zonder manieren op de VVD te laten stemmen, zonder de eigen achterban te schofferen. Rukkende Rutte is niet dom Rukkende Rutte Heeft een luier om :).

 8. Nou ja, ik moet hier bij de griek ook altijd erg lang op m’n eten wachten. Als ze allemaal in dat tempo werken snap ik best dat ze in de problemen raken, werk maar eens door! En dan een 100 jarige moeder: die zit dus al tientallen jaren te teren. Dat geeft niet als het er eentje is maar Griekenland zit natuurlijk vol met van die oude moeders. Wie moet dat betalen?

  Eerst zorgen dat ik mn eten op tijd krijg en je van die oude moeder ontdoen. Pas daarna wil ik ze pas weer horen mopperen over een onschuldig krantenknipseltje. Zie het als opbouwende kritiek, DOE er wat mee….

Reacties zijn gesloten.