Repressieve stadscommando’s stokpaardje van LR

Als een boemerang kwam de actie die Leefbaar Rotterdam in gang zette terug. De lokale partij, die repressie als belangrijkste programmapunt heeft, had een raadsdebat georganiseerd onder het motto ‘Handen af van onze stadswachten’. Maar het waren de stadswachten zelf die onder vuur kwamen te liggen.

Eerder schreef ik ook al over deze stadswachten en hun optreden. Dat uniformen mensen soms erg zelfverzekerd maken en dat dat niet altijd ten dienste van de service of wellevendeheid komt. Ben blij dat het opgepakt wordt in Rotterdam.

2 gedachten over “Repressieve stadscommando’s stokpaardje van LR”

  1. Ja da’s een gezellige club LR, met Pim wannabe Pastors en Sörensen, die wil de politie nog grotere geweren te geven om preventief te beginnen met schieten op tuig.
    Ik had altijd zo’n flauw vermoeden dat die roep om meer blauw op straat zich alleen maar tegen Henk en Ingrid zou keren, wel goed om te zien dat het in Rotterdam ook in de praktijk bewezen wordt.

  2. “Laag opgeleid tuig” schreef de Rotterdamse Ombudsman ooit over deze lui, als ik het me goed herinner. Het rapport staat nog steeds op de site van de gemeente.

Reacties zijn gesloten.