Remkes overweegt aangifte tegen Hero Brinkmans laster-klokkenluider

Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland, Johan Remkes, heeft gedreigd aangifte te doen tegen een mogelijke klokkenluider, wegens laster. (Remkes dreigt met aangifte klokkenluider – De Stentor + Telegraf)

Klokkenluiders zijn altijd nodig en altijd goed. Misstanden moeten aan de kaak gesteld worden. Altijd! Maar als iemand dan een Hero Brinkman van de PVV inschakelt om in een al lopend proces te stoken, tja, hoe geloofwaardig ben je dan nog? PVV met zijn fractieleden die bijna allemaal wel wat van hun CV hadden verzwegen zijn toch niet echt representatief om te strijden voor recht en eerlijkheid. Ben benieuwd wat het vervolg wordt.

6 gedachten over “Remkes overweegt aangifte tegen Hero Brinkmans laster-klokkenluider”

 1. De Noord-Hollandse PVV-fractievoorzitter Hero Brinkman heeft half september zelf opdracht gegeven om de site van de provincie te hacken.
  Dat zei hij maandag in Haarlem tijdens een vergadering van fractievoorzitters in de Noord-Hollandse Staten.
  De opmerking van Brinkman wekte veel verontwaardiging bij de andere fractievoorzitters, van wie sommigen vinden dat hij opdracht heeft gegeven tot een misdrijf. Ze namen hem ook kwalijk dat hij eerst naar de media is gegaan.

 2. Links Schreef:

  Hero Brinkman heeft half september zelf opdracht gegeven om de site van de provincie te hacken.

  Dit is de handeling van een voormalig “diender van de wet” – onbegrijpelijk, crimineel en de PVV mentaliteit blootleggend.
  Hiermee worden we geregeerd?! 😮

 3. Veel verontwaardiging is een strafverhogende factor volgens Ivo bij caviacriminaliteit. Vervolging lijkt me in dit geval opportuun. Een volksvertegenwoordiger die opdracht geeft tot strafbare feiten en dat nota bene toegeeft is gewoon een enorme kneus. En dan te bedenken dat het bij de bruinevingerlikkers heel populair is om te klagen over het verleden van Wijnand D.

 4. #4 `Ik heb weinig tot zeer weinig met de VVD, maar die Johan Remkes begint me steeds beter te bevallen.’

  Sinds hij wat aan zijn fietsenrekje heeft laten doen is hij zelfs in close-up beter te verdragen. :mrgreen:

 5. Wellicht is de renovatie van zijn fietsenrek door Batavus of Gazelle betaald, zo doet men dat bij de VVD

Reacties zijn gesloten.