Redt kabinet Rutte het tot aan maart 2011?

Op 2 maart 2011 zijn er Provinciale verkiezingen, waarmee ook de leden van de Eerste Kamer worden gekozen. Op dit moment zit de PVV nog niet in de EK en heeft het kabinet ook daar geen meerderheid. Als Bruin I het gaat halen tot aan maart, dan zal het dan nog spannend worden. Gaat het Wilders lukken om a. kandidaten te vinden voor de EK en b. stappen ze niet op vanwege onverkwikkelijke uitlatingen of handelingen zoals eerder is gebeurd en c. gaan ze ook gekozen worden?

Wederom een oproep aan alle mensen die vinden dat dit geen goed plan is. Zet in uw agenda de datum – 2 maart 2011 -en ga stemmen! Dit is uw enige kans om het tij te keren voor Nederland. Laat er weer een beetje hart in de samenleving komen.

4 gedachten over “Redt kabinet Rutte het tot aan maart 2011?”

  1. Als Rutte staatssecretaris Veldhuijzen van Zanten-Hyllner beweegt haar Zweedse paspoort in te leveren, dan is de eenheid gewaarborgd, want duidelijk dat Rutte en Verhagen in alles zullen toegeven, dus vier jaar zitten (als er niemand ziek wordt). Als zij dat niet wil, dan moet Wilders consequent zijn en Bruin I naar huis sturen. Dan heeft-ie ook nog een snelheidsrecord te pakken.

  2. Nee, @Andreas, Colijn V, ook al een bruine coalitie (steunde op de NSB en de SGP, 1939) werd op de tweede dag van zijn bestaan weggestemd. Een record dat dit bruine kabinet al niet meer kan breken.

  3. Als Rutte dat al niet redt, dan verwacht ik weer een politieke verschuiving…..hou alleen mijn hart vast welke kant op.De Pvv kan nooit het kabinet laten vallen, ze zitten er namelijk niet in…..Geert is in het zadel geholpen door het CDA en de VVD. In deze gedoogconstructie kan die alleen maar winnen….bij een val zullen de twee coalitiepartners gaan verliezen…lachende derde is nu al bekend…. 😈 zelfs al laat Geert ze struikelen….eerste motie is er al….

Reacties zijn gesloten.