Razzialeider Joram van Klaveren (PVV) wil preventief kunnen arresteren

Preventief PVV-arrestatieteam

Er is weer eens een nieuw idee ontsproten aan het neo-fascistische brein van PVV-razzialeider Joram van Klaveren: mensen vast kunnen zetten slechts op verdenking van terrorisme. Dit doen ze in landen met hysterisch rechtse politiek als de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk (en Australië is op het gebied van immigratie van hetzelfde laken een pak) immers ook, vandaar dat het volgens de PVV hier onverwijld  ook ingevoerd moet worden.

Hij denkt hierbij nu aan terugkerende jihadstrijders uit Syrië, maar zo’n regeling is in het algemeen natuurlijk erg handig om het regime onwelgevallige types preventief vast te kunnen zetten. “Verder blijven denaturalisatie en uitzetting het doel” volgens Van Klaveren. Maar natuurlijk.

13 gedachten over “Razzialeider Joram van Klaveren (PVV) wil preventief kunnen arresteren”

 1. Ik wil preventief gore nazi’s als Joram van Klaveren kunnen arresteren. Ich bin ein Terrorist.

 2. Fraaie fotomontage! Ik had het eerst niet eens onmiddellijk door!
  Maar er is toch niets nieuws onder de zon, was je vroeger maar lid van de Waarheid, werd je al genoteerd. De mensen die in Spaanse Burgeroorlog hadden gevochten werden toch ook hun kiesrecht ontzegd en hadden een soort Berufsverbot bij de overheid.

 3. “een nieuw idee”

  Pardon, maar dat idee is al zo oud als de mens zelfe.

  Joram ‘pistol packing’ van Klaveren (PVV) zou ‘es een preventief dingetje moeten ondergaan.

 4. Hooligans moeten zich ook melden tijdens de wedstrijd.
  Dat hebben we dan wel weer geaccepteerd.

 5. “Dit doen ze in landen met hysterisch rechtse politiek”.

  U vergeet Rusland, de Sovjet-Unie of de RSFSR og hoe het verder ook moge heten, in dit rijtje op te nemen. Solshenitsyn heet honderden pagina’a aan artikel 58 van het sovjet-recht gewijd. En de sovjets hebben er 10 tot 20 miljoen mensen voor geexecuteerd en er nog meer voor opgesloten. Jammer dat u dit is ontgaan maar het kan misschien nog goed komen ???

 6. Beter de film “Minority report” bekijken. Daar is deze ‘PREVENTIEVE” methode fijntjes uitgelegd.

 7. Ik ga een voorspelling doen: Asscher (die vunzige fascist in disguise) zal dit gore nazi-plannetje van die pvv-tokki eerst neersabelen als ‘onnodig, op gespannen voet of zelfs strijdig met de rechtsstaat’ of iets dergelijks en vervolgens wordt het geruisloos ingevoerd door die proletenbende waar ie deel van uitmaakt als minister voor schedelmeetzaken.

 8. Pingback: Ahmed Marcouch: a real waste of a human being | Krapuul

Reacties zijn gesloten.