Razzia in Bossche wijk

Op dit moment voeren de gemeente ’s-Hertogenbosch, de belastingdienst, de politie en andere partners, controles uit in de wijk Hambaken. Normaal zijn die controles verspreid door het jaar. Nu zijn die op één dag op één moment, voor een zo compleet mogelijk beeld.

Zo begint de tekst van “de gemeente ‘s-Hertogenbosch” waartoe de wijk Hambaken blijkbaar niet zo erg behoort. Die kan afgesloten worden, iedereen die rondloopt/-rijdt wordt “gecontroleerd” en op het ogenblik dat dit bericht hier geplaatst wordt worden er “huiszoekingen” verricht.
Het is maar even bij dezen genotuleerd dat u collectief verdacht en eigenlijk al een beetje schuldig bent als u in een bepaalde wijk woont. Vermoedelijk zal zoiets nooit plaatsvinden in wijken met grote concentraties van sjoemelend en ritselend VVD-volk. Of denkt u van wel?

Het verslag door de daders.

Aanvulling: de lafaards van “de gemeente ‘s-Hertogenbosch” hebben het verhaal van de razzia waarnaar hierboven gelinkt van hun site gehaald. In plaats daarvan een tevreden “terugblik” met een mogelijk recordaantal spelfouten.