Radio 1, schop Bert ‘rifapen’ Brussen de laan uit!

2013-10-12 B Brussen tweet Onlangs schopte de NCRV de nazi Joost Niemöller – die onder andere vindt dat de teloorgang van de autoindustrie in Detroit niet zozeer te wijten is aan de krankzinnigheid van de kapitalistische maatschappij als wel aan de vermeende intellectuele inferioriteit van ‘negers’ en ook meent dat de moordenaar van bijna tachtig Noorse kinderen ‘een punt’ heeft – de straat op.

Terecht! Die nazi heeft trouwens veel te lang zijn vunzigheden aldaar kunnen verspreiden dus het werd ook hoog tijd.

Dat er racisten en schedelmeters, die de hobbies van Stuckart en Heydrich bezig zijn op te poetsen, in de regering zitten en derhalve van belastinggeld gefinancierd worden (ik doel inderdaad op Lodewijk Asscher massamoordverheerlijker B. Schut, dus begin maar weer te blèren en te jammeren) alsook het feit dat erin de Tweede Kamer hele bevolkingsgroepen afgeserveerd worden als ‘probleem’ door ordinaire racisten en lieden die ‘voor de inhoud gaan’ is op zich al niet te verteren maar dat hoeft nog niet te betekenen dat  bruine bagger als Bert-‘rifapen’-Brussen ook nog eens bij de publieke omroep de fascistische diarree de vrije loop mag laten.

En derhalve is mijn vraag: wanneer schopt Radio 1 eindelijk eens  Bert-‘rifapen’-Brussen de laan uit?

Zie ook hier.

6 gedachten over “Radio 1, schop Bert ‘rifapen’ Brussen de laan uit!”

 1. Vandaag op Joop. Vrind Schut heeft bezwaren tegen het benoemen van mensen op grond van hun daden en uitspraken. Tenminste, als linkse mensen dat doen. Als uitgesproken rapaille van rechts dit doet is het in orde. Volgens Bart.

 2. @1, Daarom is massamoordverheerlijker Bart Schut een bacterie in de aars van nazi Joost Niemöller met een racismeprobleem. Schreibtischmörder benoem ik als zodanig evenzo als massamoordverheerlijkers en racistische hufters die bezig zijn de hobbies van Stuckart en Heydrich op te poetsen.

 3. “u te laten zien hoever ook _linksextremisten_ gaan bij het demoniseren van hun politieke tegenstanders.”

  http://www.joap.nl/opinies/detail/artikel/23320_viespeuken_20/ (EDIT REDACTIE linken naar joap verboten zie https://krapuul.nl/overig/blog/122700/bart-schut-genocide-man-2525s-joop-gaat-kapot-slopen/#sthash.JaWdgr0s.dpbs)

  Even een paar grepen uit het stukje bagger, wat Bart Schut weer eens op joop.nl ventileert. Willekeurige volgorde.

  Leest u even mee?

  “een stel internationale socialisten (misschien is het zinvoller dat ‘inter’ in ‘internationale’ tussen haakjes te plaatsen, zodat iedereen begrijpt waar hun werkelijke politieke sympathieën liggen).”

  “de stormtroepen van Krapuul”

  “het haatblog”

  “viespeuken”

  “het afvoerputje”

  “Daar staat tegenover dat u in de reacties en/of op Twitter mij regelmatig flink aanpakt.”

  Euh…nou nee, want wat is het geval?

  “Op Twitter heb ik de redactieleden en vaste reageerders van het extreemlinkse haatblog Krapuul allang geblockt.”

  “Alles voor die vijftien minuten roem, desnoods (of het liefst zelfs?) over de ruggen van de slachtoffers van de Shoah.”

  15 minuten roem van Bart Schut, die er geen probleem mee heeft om over de ruggen van slachtoffers zijn bagger te spuien op joop.nl. Oh, en Bart..projectie blijkt je weer eens geheel vreemd te zijn. Viespeuk.

  Voor eens ben ik het met Sonja van Geloven eens.

  “Gefeliciteerd Bart, je hebt jezelf hiermee naar hetzelfde niveau getrokken. Opmerkelijk is de manier waarop je reageert: met censuur (blocken, niet linken), en uitsluitend hakken op de vorm, niet op de inhoud. Die vorm van bashen vind je altijd terug bij columnisten die zich geen raad weten met de inhoud, of trachten die te omzeilen.”

  N.B. Om de website joop.nl wel extra pageviews te geven, heb ik besloten hierboven wel te linken naar het artikel waaruit ik citeer.

 4. Goed, hier een aardig overzicht inzake massamoordverheerlijker Bart Schut van de ‘verschillige’ VARA site JOOP.nl. Goed voor heel wat pageviews voor ONS en buitengewoon interessant en leerzaam:
  https://krapuul.nl/?s=Bart+Schut#sthash.pHQ40F1K.dpbs
  En nu ga ik wat leuks doen want ik heb alweer genoeg tijd en energie gespendeerd aan die maniakale gek van JOOP.nl

Reacties zijn gesloten.