Racistisch haatslaatje

De man die de aanslag op het Joods Museum in Brussel pleegde is gepakt. Zijn naam is Mehdi N. Ik ben blij dat de man gepakt is en ervoor gestraft zal worden. Want het is een misdadige, smerige, lafhartige moordenaar. Punt.

Wie er niet voor gestraft hoeven worden zijn de moslims, mensen met een tintje, asielzoekers, buitenlanders en allochtonen die al lang, of minder lang, in Europa wonen en een eigen bestaan hebben opgebouwd of willen opbouwen.

Misschien bent u een van die mensen die niet eens meer weten dat uw miserabel, armoedig bestaan vooral de oorzaak is van graaiers, bankiers (en politici):

Want het zijn moslims, de moskeeën, haatbaarden en kopvoddendraagsters die hen dit leed aandoen. Buitenlanders komen hier om te profiteren van onze rijkdommen!

Helaas moet ik de mensen die dat geloven teleurstellen; de belangrijkste oorzaak van uw miserabel, armoedig bestaan komt voort uit de crisis die banken en graaiers hebben veroorzaakt. Dat zijn de mensen die van uw rijkdommen geprofiteerd hebben en nog profiteren.

Bankiers en graaiers hebben uw rijkdommen weggeplukt en omdat u dat lijkt te zijn vergeten kunnen ze dit blijven doen.

Nogmaals, ik ben net als u blij dat deze lafhartige moordenaar is opgepakt. Ik ben net als u blij dat hij gestraft wordt. Maar ik verzoek u, laat mensen met een tintje er verder buiten. Laat de moslims nu eens met rust. Vraag moslims en bevolkingsgroepen die niets met deze laffe aanslag te maken hebben nu eens niet ‘afstand’ te nemen.

Het zijn gekken en eenlingen die dit soort idiote aanslagen plegen. Hoed u daarom voor de aasgieren die hier een racistisch haatslaatje uit willen slaan. Trap er eens een keertje niet in. De oorzaak van uw miserabel leven ligt niet bij gekleurde buitenlanders. Nogmaals, u moet bij de bankiers en de graaiers zijn. Zij verdienen uw woede en zij lachen in hun vuistje omdat u al lang vergeten bent waar u ook alweer zo boos om was.

11 gedachten over “Racistisch haatslaatje”

 1. A: Onschuldig tot anderszins bewezen.
  B: Waar zijn de wapens.
  C: Hoe weten wij (burgers) dat deze man een Syrië ganger is en voor ISIS vocht ?
  D: Wat heeft de repressieve overheid erbij te winnen gehad ?

  E: Waarom wordt door de NCTV verklaard dat nu “Bewezen” is dat Syrië gangers gevaarlijk zijn ? De zaak is nog niet eens onder de rechter geweest.

  Nogal veel dingen hier die niet kloppen en ook zeer voorbarig zijn.

  JJBD

 2. “Bankiers en graaiers hebben uw rijkdommen weggeplukt en omdat u dat lijkt te zijn vergeten kunnen ze dit blijven doen.”

  Precies. Sterker nog: eerst hebben ze al die landen leeggeplunderd (en er vaak walgelijke regimes geïnstalleerd of getolereerd) waaruit nu die vluchtelingen in gammele bootjes proberen een goed heenkomen te zoeken.

 3. @Jan, inderdaad. Goed stuk van Defrysk, prima stuk zelfs. Alleen…noem me maar een zwartkijker maar een tokkievolk dat zich druk maakt over ‘juichpakken’ of weet ik hoe die troep heet (gemaakt door wegwerp mensen)….ik geloof niet dat dat voor de oproep van Defrysk gevoelig is….laat staan er naar handelt.

 4. En als het een Syriëganger is, dan is hij toch een Vriend van het Vrije Westen terwille van wie Obama eigenlijk had moeten gaan bombarderen vorig jaar als hij niet door nota bene het Congres (en de VN) zelf was teruggefloten!? Als zo iemand er op losmoordt in Syrië is hij een held en nu?

 5. Dat legt er aan wanneer hij er bij welke groep was Arnold , goed en slecht wisselt daar per week , dag of zelfs uur , waarbij alleen Assad slecht blijft maar de andere partijen goed of slecht zijn , afhankelijk van hun bereidheid westerse instucties op te volgen ….

 6. Duidelijk dankzij groepstherapie. Jeugdzorg en buurthuiswerk doen neerlanse Sire hangers zulke dingen niet

 7. Richard w

  Jij bent het schrijvende bewijs dat Defrysk gelijk had met zijn oproep om deze misdaad niet in de schoenen te schuiven van een bevolkingsgroep van iets meer dan 1 miljoen moslims in Nederland. Het vermoorden van abortusartsen door ultra-orthodoxe christenen in de VS reken je toch ook de christenen in dat land niet aan? Nou dan.
  De moslim en moslima in dit land worden voortdurend gevraagd om verantwoording af te leggen over de misdaden van hun geloofsbroeders in het Midden Oosten of elders.Helaas heb ik weinig tot niks gehoord van Dirk en Klaas over de inval van de VS en Engeland in het islamitische Irak. Een inval die niet vooraf goedgekeurd werd door de VN en Veiligheidsraad.Een inval die onterecht was, niks opleverde en meer dan 100.000 onschuldige burgers het leven heeft gekost.
  Waar was de proteststem van het gewone volk, de tegenwoordige PVV stemmer?
  Nergens! Want het waren toch maar moslims. Untermensen en zoals Joseph Goebbels in zijn dagboek schreef na een bezoek aan het ghetto van Lodz.Joden zijn untermensen, ratten die vernietigd moeten worden.Moslims zijn de nieuwe joden lees ik vaak op nationalistisch-rechtse sites.Inderdaad, de moslim van vandaag wordt net zo vernederd, ge demoniseerd, geschoffeerd, gediscrimineerd en als 2e rangs burger behandeld als de jood in de jarenb’30 tijdens het nazi bewind. Met dien verstande dat ze niet naar de gaskamers worden vervoerd.

 8. Al vanaf voor de jaren 80 word er door niet-Salafistische Moslims voor de door de Sauds en hun Wahabisme/ Salafisme gewaarschuwd , maar deze stemmen werden door de westerse pers genegeerd , sterker nog wanneer deze beschuldigd werden vanuit de fundamentalistische hoek , zoals Abdullah Hasselhoef , geen ‘echte’ Imam , leider of vertegenwoordiger van Moslims te zijn werkte de Nederpers van harte mee aan die verdachtmakingen , ondertussen werden randfiguren als van der Ven of Fawaz door de Pers als “vertegenwoordigers der Moslims in Nederland ” op het paard gehezen ..

Reacties zijn gesloten.