Racistisch geweld Duitsland neemt fors toe

Verder alles volstrekt normale partijen enzo:

Het aantal geweldsincidenten met racistische motieven nam in 2013 toe met ruim 20 procent, van 393 tot 473. Rechts-extremistisch gevaar is lang onderschat, zei expert Wolfgang Frindte woensdag tegen het Duitse persbureau DPA. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Google-news: racisme

7 gedachten over “Racistisch geweld Duitsland neemt fors toe”

 1. Zoals gebruikelijk is de TeleGetver weer onvolledig. Volgens het BKA (Bundeskriminalamt) neemt het aantal geweldincidenten behoorlijk toe, terwijl het aantal rechts-extremisten behoorlijk afneemt. Je kan dus stellen dat de overgebleven extreemrechtsen veel gewelddadiger zijn geworden. Zorgelijke ontwikkeling.

 2. ” De politie zocht lange tijd niet in extreemrechtse hoek naar de daders, maar dacht aan een afrekening in het criminele milieu. Jaren later kwam de NSU in beeld.’

  Typisch “tunnelvisie”, moet je altijd met de waan van de dag hollen.

  Hoe zit het dan met het geval Luis Seveke? Afrekening criminele milieu?

  Oeps, moeten we nu Gladio voor altijd tussen de extreem-rechtsen inrekenen?

 3. Rechts extremistisch gevaar is idd lang overschat maar ook aangewakkerd laatste jaren en gewoon geworden dat het vrijheid van meningsuitting is,en dat men gewoon gezellig op politici kan stemmen die dan het volk moeten vertegenwoordigen die extremistische opvattingen hebben.
  Logisch dat rechts extremisme opbloeit duhhh

 4. Kijk hoe de PVV overal mee wegkomt,dit is geen eenling,deze beweging wordt nationaal en internationaal gesteund.
  Met zijn allen op weg naar facisme,racisme,oorlog,rampen,kampementen en deportaties mensen,wie gaat nog een kaartje halen voor het anne frankhuis?
  Werkelijk geen 1 politicus of partij die hiertegen ageert,ook vanuit het buitenland niet.we zijn verdoemd mensen.

 5. Accepteren is het enige wat we kunnen doen,kranten geven het allemaal aan hoe erg rechts extreem het wordt,maar oplossingen of het stoppen ervan gebeurt niet.

 6. Dankzij rechts wanbeleid nemen spanningen toe. Ze spelen volkeren tegen elkaar uit.

  De voedingsbodem voor oorlog is een steeds groter verschil in welvaart en rechtsongelijkheid. Pure onrecht dus.

  De buitenlander heeft het weer gedaan of links (deels waar want ze weten geen vuist te maken of worden eender). Milieu is ook slachtoffer van dit alles en dus uiteindelijk iedereen. NIEMAND uitgezonderd.

  Mijn dode tak wetmatigheid KLOPT!

Reacties zijn gesloten.