Racist Gerard Joling voorziet ‘der Untergang’ door mensen op de vlucht en hun advocaten

‘Volkszanger’ Gerard Joling gaat nog even door met zijn geraaskal ingegeven door de onderbuik.
Ik weet het niet maar wellicht is hij bezig zich te profileren als de zoveelste nazi-politicus van dit land bij gebrek aan talent als zanger. Zou best kunnen.
Een citaat:

De grenzen moesten open omdat de EU dit belangrijk vond voor vrijehandel en verkeer. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij overspoelt worden door een niet aflatende stroom immigranten die ons land veel geld kosten. Erger nog, beschermd worden door vluchtelingen advocatuur. Komende decennia hun ondermijnende acties kunnen voorbereiden en uitvoeren. Dood en doodeng! Het lijkt wel of wij meewerken aan onze eigen ondergang. Alsof wij verstikt worden door afspraken en verdragen, zonder dat wij voor onze veiligheid kunnen zorgen. Ik ga mij spullen inpakken voor optredens voor de komende dagen en maar is bespreken met het ouderenfonds of we ook niet met 5000 bejaarden de Tweede Kamer kunnen bestormen. Misschien dat er dan ook meer gedaan word voor de ouderen en eenzame ouderen in ons land.

Janken, janken en nog eens janken! Totale Untergang dus door zeer talentvolle, liefdevolle, hartelijke, warme mensen bij wie Joling nog niet in de schaduw kan staan?
Laat me niet lachen.
Ik ben geen advocaat maar help wel eens illegale vluchtelingen en ik heb radeloze ouders die met deportatie bedreigd worden en geen kant meer op kunnen alsook hun kinderen die soms hier zelfs geboren zijn en naar school gaan meegemaakt. De wanhoop en ellende van die mensen, de gezondheidsschade die het gesol door bruine politici en gewetenloze ambtenaren met die mensen tot gevolg heeft is soms met geen pen te beschrijven.
De kracht echter van die mensen…wel: geen heel leger van Joling-achtige tokkies met hun door de onderbuik ingegeven gejank omdat ze doodsbenauwd zijn iets tekort te komen dat daar aan kan tippen.

Veel kan ik jammer genoeg niet doen maar ik ga door met het kleine beetje dat ik kan doen en derhalve word ik dus ook door dat zwijn met zijn gejank beschuldigd van het meewerken aan ‘der Untergang’ van dit land. Vandaar dat ik nieuws heb voor die bruine klootzak: Joling kan de pot op en als hulp aan mensen die alles achter moeten laten vanwege oorlog (vaak in naam van Joling gevoerd), ziekte en honger (vaak als gevolg van het feit dat hele landen leeggeroofd worden opdat Joling op zijn kompjoetertje zijn mensen verachtende flauwekul kan tikken, tig keer per jaar naar Ibiza kan vliegen en in zijn benzine slurpende SUV kan rondkarren) zijn ‘Untergang’ (en dat van zijn soortgenoten) zou betekenen, zou ik geneigd zijn zo langzamerhand dat als een heel prettige bijkomstigheid te beschouwen.

Ik refereerde er al even aan: mijn brief aan Stichting Kinder Kankervrij inzake eerdere uitlatingen van de racistische tokkie met microfoon.
De Stichting heeft inmiddels een reactie gestuurd hetgeen ik zeer waardeer en de Vrienden Loterij om commentaar gevraagd:

De VriendenLoterij laat ons weten Gerard Joling te kennen als een zeer betrokken mens, die zich als ambassadeur van de VriendenLoterij ruimhartig inzet voor de vele goede doelen die de VriendenLoterij steunt op het gebied van gezondheid en welzijn. Gerard Joling draagt ook KiKa een zeer warm hart toe.

Tsja, Adolf Hitler hield van zijn hond, Annabel Nanninga die vindt dat privacy niet iets is voor moslims en mensen wil uitroeien middels het ebola-virus lacht om vluchtelingen die een gruwelijke dood sterven in de Middellandse Zee houdt van poezen, wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert Wilders heeft meende ik iets met zeehondjes, Jan Bennink van de racistische hufteromroep POWNed was geloof ik lid van de Partij voor de Dieren…
Over het gebrekkige Nederlands van de roomblanke tokkie met zijn grote bek en bruine walm om zich heen die zichzelf vast rekent tot de ‘bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ zal ik het maar niet hebben.
Oh, en verdragen waar Joling over snottert en waar Nederland partij in is en die in de ogen van de fascisten in dit land niet kunnen, worden tegenwoordig zonder veel omhaal van wegen opgezegd naar het schijnt.

'Wollen sie mehr oder wollen sie weniger Flüchtlinge?'
‘Wollen sie mehr oder wollen sie weniger Flüchtlinge?’

6 gedachten over “Racist Gerard Joling voorziet ‘der Untergang’ door mensen op de vlucht en hun advocaten”

 1. heeft geer niet genoeg geld?en is oud genoeg om zelf wat bejaardenhuizen op te zetten?
  voeg dan daad bij woord..heeft men geld en vind men ouderen niet goed verzorgd nou geer kom op met een chequeboek en doneer eens wat centen voor die groep waar geer zich ogenschijnlijk zo voor inzet.
  en kan geer er zelf met oudevrienden ook in wonen geselllug toch haha haah hoeoe hahaaa

  meid wat vals haaah ooee haah aaa en maar lachen geer..nou met dat inkomen kan men makkelijk wat bejaarden sponsoren of gewoon zelf een keten opzetten.

 2. en eenzame ouderen verplichten om bezoek te krijgen ofzo?
  of kan geer geen woning binnen een bejaardehuis huren?
  met zijn aanhang dolle pret daar zo en de ouderen zijn niet eenzaam meer.
  maar wie is eigenlijk verantwoordelijk voor eenzaam zijn of vrienden hebben?
  is het iemands schuld dat anderen eenzaam zijn?
  kan je een burger beschuldigen zo van..door u is die en die eenzaam en dat mag niet?

  een eenzaam mens oud of jong is toch niet eenzaam veroorzaakt door anderen?
  uithuwelijken kan eenzaamheid oplossen..gedwongen bezoek brengen lijkt me eng doodeng om geers woorden te gebruiken.

  nou je kan ook die instroming van asielzoekers vragen of zij de eenzaamheid willen oplossen door hen verplicht die ouderen te bezoeken en daar een paar uurtjes thuis te laten zitten,dus geer eenzaamheid is een groot probleem bij meerdere leeftijden..maar bezoek verplichten?
  vriendschappen arrangeren?
  ouderen afzetten bij andere alleenstaanden?
  wat kan de regering eraan doen dan geer vraag ik me af,buiten het bezoeken verplichten door mensen die het niet willen of ouderen niet gezellig vinden..als die ouderen dat leuk vinden een onbekende op bezoek gestuurd door de verplichte bezoekdienst?

 3. o geer nog iets..misschien kan er aan de kinderen of familieleden van eenzame ouderen gevraagd worden hun oudere familielid te bezoeken?
  of minder hun ouders naar bejaardenhuizen brengen en gewoon thuis laten wonen?
  je kan niet de staat of burgers verplichten andermans ouders te bezoeken omdat zij eenzaam zijn en dan de burgers verplichten een verplicht theebezoek te brengen,of de oudere meenemen naar de dierentuin.
  alleen vrijwillig door mensen die echt vrijwillig dit kiezen en niet gedwongen geer! is het leuk voor die ouderen,een verplichte bezoekregeling of ouderen check door burgers die men wil oproepen dit te doen werkt niet geer.

  dus geer zet jij je eens in voor die ouderen zelf of je vrienden en diens vrienden voordat je anderen iets aanspelt om te doen

 4. De TokkieSharia Imam Gerard Joling heeft gesproken!! ( nu pas gaan we zien wie de verborgen zuilen van PVV zijn)

  Der Untergang! Der Untergang!

 5. Pingback: Fuck you Jörgen Raymann met je fucking ‘gezelligheid’ | Krapuul

Reacties zijn gesloten.