Rabiaat xenofoob beleid Teeven past niet in beleid huidig kabinet

Om de een of andere reden was het in het rechtlijnige waterhoofd van staatssecretaris Teeven opgekomen dat het een goede zaak zou zijn als mensen óf de Nederlandse nationaliteit hadden, óf een andere. Niet van dat onduidelijke gedoe er tussenin, anders kunnen mensen als Fred Teeven het niet meer volgen.

Het bezwaar dat waarschijnlijk gerezen is, is natuurlijk niet dat hierdoor de lichtgetinte medemensch in de problemen komt, dat kan niemand ook maar één reet schelen namelijk, doch eerder dat ook roomblanke Nederlanders wel eens om praktische redenen andere nationaliteiten willen aannemen zonder gelijk hun Nederlandse nationaliteit op te willen geven. En ook die zouden in de knoop komen door dit soort stupide wetgeving.

Hoe dan ook, dit wetsvoorstel bleek zo stompzinnig dat zelfs dit kabinet het in de gaten kreeg, dus Teeven heeft zijn keutel weer ingetrokken.

4 gedachten over “Rabiaat xenofoob beleid Teeven past niet in beleid huidig kabinet”

  1. Ach, die gedoe met het enkel paspoort is iets van “vroegha” – toen de Nationaal-Chauvinsme de voortouw had en de Wilhelmus met volle borst werd gezongen aks bewijs dat je etnisch-zuver Nederlander bent.

    Teeven is misschien veel meer opportunist dan bruinist want bij zijn laatste bezoekje in het Oosten van Europa, tevreden zoals hij was over de medewerking en uitwisseling van gegevens en geheime dossiers, weetjewel, heeft hij de mensen aldaar verteld dat hij persoonlijk geen bezwaar heeft dat ze in Europa zouden komen. Van hem mocht ze wel bij Europa aansluiten.

    Terug in Nederland heeft Rutte tegen hem gezegd, ” ben je mal? Weet je nog dat die mensen mij toen op het laatste nippertje het bezoek hebben afgezegd want ze waren niet blij met mijn positie over hun toetreding? Ik bepaal wel wie in Europa komt!”

  2. Nou aangezien de positieve nieuwe antimulticulturele koers van de pvda wordt geprezen in media als elsevier en geenstijl zou ik me maar geen illusies maken.

Reacties zijn gesloten.