Rabiaat rechts jaagt intellect het land uit

Viktor Orbán is hard op weg om van Hongarije een derdewereldland te maken.

Steeds meer hooggekwalificeerde jonge Hongaren vertrekken naar het buitenland, waaronder Nederland. Vooral sinds de als autoritair ervaren premier Viktor Orbán in 2010 aan de macht kwam, steeg het aantal vertrekkenden van circa 25.000 naar minstens 85.000 per jaar. (VK)

Rutte volgt met interesse het Hongaarse voorbeeld. Al die kritische intellectuelen kunnen beter vandaag dan morgen vertrekken. Vrijheid is mooi voor zover het vrij ondernemerschap betreft. Andere ‘vrijheden’ zijn die betekenis niet waardig. Dat is anarchisme, destructief voor het Oranje vaderland.

6 gedachten over “Rabiaat rechts jaagt intellect het land uit”

 1. Op Nujij.nl bij het bericht dat de werkloosheid weer is toegenomen.

  641 luidspeaker

  30 minuten geleden door luidspeaker:

  Applaus voor dit Linkse kabinet, het kabinet van de armoe. De Tijd van Colijn is weer terug en we zijn weer bij af. Alles is naar de klote geholpen en ik zou zeggen Fuck Brussel.

  En nog meer van dit soort onzin. Knap hoor hoe die rechtsen denken. Zo makkelijk he links de schuld geven. Nederland wordt al jaren lang geregeerd door links aldus deze reaguurder en een boel anderen.

  Vooral niet jezelf een spiegel voorhouden. ONGELOVELIJK! Ik kan er echt niet meer tegen die leugens, die factfree uitlatingen door deze of gene.

  En dit lees je elke dag weer. Die “gras = oranje met paarse stippen” leugens.

  En ja ik trek me dit aan ja!. De SP krijgt nooit de kans om het land vlot te trekken. Ja pas als alles kapot is en men EINDELIJK wakker is geworden. Redelijkheid, openheid en menselijkheid is not done in dit land. Ik vrees dat we eerst door een VVD, PVV, SGP, CDA hel moeten na het klappen van Rutte II. Dan pas misschien dan pas …….

 2. Het zou me niks verbazen als sommige van die reaguurders er voor betaald krijgen om dat soort onzin dag in dag uit uit te braken.

 3. Nog eentje.

  Op Joop vandaag

  Halve Zoolstra wil af van controlerende eerste kamer. Reactie van een rechtse reaguurder. Hoezo verward en leugenachtig.

  Frits Demeyer, vr 19 april 2013 10:10 Reageer op Frits
  Frits

  Lekker democratisch die VVD, ze zijn helemaal naar links doorgeschoten: Als iets democratisch je niet aanstaat, meteen verbieden.

  Ik …… ik ……. ik snap er niks meer van….. ik …… hierdoor raak je echt van in de war. Dus de VVD is links…… dus Halve Zoolstra is iemand die ook erg links overkomt….. WTF ?!!

 4. Halbe is bekend als verkapt dictator. Wacht ff dat ie de gelegenheid krijgt om de macht te grijpen en dan zal je hem in vol ornaat komen te zien.

Reacties zijn gesloten.