Raadsheer Tom Schalken geeft Hans Jansen een onterecht compliment

Hans Jansen heeft onder ede verklaard dat Raadsheer Tom Schalken had gezegd het vreemd te vinden dat Janssen ‘als intellectueel zich inlaat met zo’n mannetje’. Het mannetje in kwestie was Geert Wilders.

Ik ben ook geschokt als Tom Schalken dit inderdaad gezegd heeft. Hans Jansen verdient het niet om intellectueel genoemd te worden. Hij verdedigt onder andere de Eurabia samenzweringstheorie van Bat Ye’or. Zijn academische reputatie is ook al jaren ter ziele omdat hij in plaats van wetenschappelijke artikelen populistische rotzooi schrijft. Het is duidelijk dat Tom Schalken blijkbaar niks van het werk van Jansen weet.

Tom Schalken had uiteraard ook nooit zo stom moeten zijn om dit gesprek met Jansen aan te gaan. Als rechter hoor je voorzichtiger te zijn.

5 gedachten over “Raadsheer Tom Schalken geeft Hans Jansen een onterecht compliment”

  1. Inderdaad, heulen heeft een prijs. Alleen vraag ik me af of Jansen werkelijk bedreigd is? Ik vind het zo’n leugenaar geworden dat ik er mijn twijfels bij heb. Jansen is wel slim, hij leert heel goed hoe hij slachtoffert.

  2. meharis Schreef:

    hij leert heel goed hoe hij slachtoffert.

    En die kunst is door z’n vriendje Wilders tot ongekende hoogtes verheffen. Heeft ie de goede rolmodel.

  3. Ik ben inderdaad ook geschokt dat Tom Schalken dit gezegd heeft. Hans Jansen verdient het niet om intellectueel genoemd te worden. Hij verdedigt onder andere de Eurabia samenzweringstheorie van Bat Ye’or. Zijn academische reputatie is ook al jaren ter ziele omdat hij in plaats van wetenschappelijke artikelen populistische rotzooi schrijft. Het is duidelijk dat Tom Schalken niks van het werk van Jansen weet.

    Hahaha!

Reacties zijn gesloten.