PVV-verkiezingsprogramma is de moeite waard om te lezen

De dag van de groteske wijze van het presenteren van het PVV verkiezingsprogramma komt in de geschiedenisboeken als de dag waarop Marcel Hernandez en Wim Kortenoeven op meesterlijke wijze alle aandacht naar zich toetrokken door tijdens de presentatie hun vertrek uit de fractie aan te kondigen via Twitter en aansluitend een persconferentie konden geven voor het presentatiescherm van de PVV met een lachende Geert Wilders daarop die nog van niks wist en zodanig als volkomen idioot werd neer gezet. Daardoor trending topic werden op Twitter. De immer hulpvaardige Frits Wester hing het waslijntje zo laag dat beide heren in rap tempo door de mand wasknijpers heen waren om de vuile was op te hangen. De arme Wilders werd als Politieke klaploper en leugenaar weggezet en boven het interview bleef de vraag hangen of Wilders soms ontoerekeningsvatbaar is of gewoon een idioot.

Op de beschuldiging dat Wilders intern verkondigd heeft “dat 50% van het programma niet uitvoerbaar is”. “Maar dat is politiek dus zeur niet”. Even later Geert het op de publieke zender(!) recht probeerde te zetten door te zeggen: dat 50% van het programma niet uitvoerbaar is zolang we in de EU zitten.

Het programma is in ieder geval door een malloot in elkaar geflanst en zeker niet het onderwerp geweest van een gedegen discussie binnen de fractie want anders kan je niet concluderen wanneer je naar de opsomming kijkt van de leukste taalgrappen en koddigste zinnen uit het PVV-verkiezingsprogramma.

http://www.vice.com/nl/read/de-leukste-taalgrappen-en-koddigste-zinnen-uit-het-pvv-verkiezingsprogramma

 

Gastbijdrage van Van Kleef

8 gedachten over “PVV-verkiezingsprogramma is de moeite waard om te lezen”

 1. “Binnenkort staat Volkert van der Graaf op straat, die tot een symbolisch strafje werd veroordeeld door een rechter die ook actief was voor Vluchtelingenwerk Nederland. Op deze manier krijgen we onze straten natuurlijk nooit veilig. Met onwillige honden is het slecht jagen.”

  Raar dat men ter rechter zijde noooit protesten hoorde over het vervroegd vrijlaten van de moordenaar van Kerwin Duynmeier

 2. Én raar dat Sint Geert geen aangifte tegen die rechter heeft gedaan als hij bewijs heeft dat de hoogte van de opgelegde straf niet op de wet, maar op de politieke overtuiging van de rechter was gebaseerd.

  Wat? Geen bewijs? Foei Geert, dan zeg je zoiets toch niet, da’s smaad! 😮

 3. Verder uit het partijprogramma

  Met z’n allen voor ons eigen / Samen voor ons eigen
  (de miljoenen van de pensioenen, de miljarden van het gas,) Geen gezeik, iedereen rijk, en in zijn sas
  Nergens geen maximumsnelheden! Honderdtwintig? Dat rijden wij al in z’n achteruit!
  Laat ze zelf eens een keer bezuinigen.

  Of zit ik nu het verkeerde programma te lezen

 4. Je moet toch wel het IQ van Forrest Gump hebben om deze bagger serieus te nemen . . .

 5. @#5 – Forrest Gump zou het allemaal onbevangen en onbevooroordeeld aanzien en zijn eigen simpele waarheid vinden in het maaien van een grasveldje.

 6. Als je naar de fotos in het programma kijkt lijkt het wel of de PVV zich alleen richt op bejaarden, andere mensen staan er niet in (uiteraard muv de grote leider zelf).
  Zouden ze bij de PVV door hebben dat dit een zwakke groep in de Nederlandse semenlevening is, die zich vaak, te makkelijk van alles laat aan smeren.
  Tenslotte is 15% van de bevolking ouder dan 65 jaar en die leveren toch zo’n 22 zetels op

Reacties zijn gesloten.