PVV ziedend over kamp voor “nieuwe moslims”

WITHEET, zo mag de stemming in de fractie van de PVV gekwalificeerd worden. Men heeft kennis genomen van een artikel in De Telegraaf, Geheime dienst volgt Egyptisch uitstapje van bekeerlingen nieuwe moslims naar haatkamp [heel handig en verstandig niet online].
KOKEND van woede bij de gedachte dat bekeerlingen zich in een tamelijk luxueus uitziend hotel zouden treffen ter verdieping van het nieuwe geloof stelt de PVv de volgende vragen:

Vragen van de leden Van Klaveren en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Binnenlandse Zaken over een reis van Nederlandse moslims naar een Egyptisch haatkamp.

1.)
Bent u bekend met het artikel ‘Geheime dienst volgt Egyptisch uitstapje van bekeerlingen nieuwe moslims naar haatkamp'(*)?

2.)
Hoe duidt de minister deze reis van haat en bedrog?

3.)
Worden de Nederlandse bekeerlingen die afreizen naar het haatkamp bij terugkomst extra in de gaten gehouden in verband met dreigend terroristisch gevaar?

4.)
Heeft de organisatie ’Landelijk Platform Nieuwe Moslims’ (LPNM) in heden of verleden subsidie ontvangen? Zo ja, deelt de minister de visie van de PVV dat in dat geval al het ontvangen geld tot op de laatste cent moet worden terugbetaald?

5.)
Is de minister, in navolging van de PVV, van mening dat deze haatreis een gevaar kan opleveren voor de veiligheid van de Nederlandse samenleving? Zo neen, waarom niet? Zo ja, welke maatregelen worden er getroffen dit gevaar tegen te gaan?

6.)
Kunt u bevorderen dat indien betrokkenen naar hun haatbestemming afreizen, zij een enkele reis nemen en niet meer terug (kunnen) komen naar Nederland? Zo neen, waarom niet?

(*) Telegraaf, 26 augustus 2011

Deze keer maar eens in extenso overgenomen omdat vooral de laatste van deze duizendeneuroknallers piekfijn is. Het gaat om “Europese bekeerlingen”, dus vermoedelijk zogeheten autochtonen. Wilders is nu zo ver dat Nederlandse moslims Nederland niet meer mogen verlaten op straffe van Ausbürgerung.

En men heeft weer eens in het geheel niets anders aan het geblondeerde hoofd dan FURIEUS te zijn bij de gedachte aan dit “kamp”. Zie ook: snoepjes in Veenendaal of: raadspanel in Almere.
(Als ik de foto’s bekijk denk ik niet aan zoiets als een “kamp”, maar ja ze noemen het wel zo).

18 gedachten over “PVV ziedend over kamp voor “nieuwe moslims””

 1. Inderdaad heel opmerkelijk ja, punt 6. Wilders wil dus gewoon de vrijheid van godsdienst afschaffen, kun je wel stellen.

 2. Haatkamp, haat en bedrog, haatreis, haatbestemming… komt echt niet geobsedeerd over of zo. 😆

  Doet me een beetje denken aan deze meneer want die ging ook maar steeds van haat! haat! haat! haat! – niet erg verwonderlijk als je weet wie er onder dat masker zat (zie einde eerste alinea van “Fictional character biography”), maar dat is weer een andere godwin, euh, ander verhaal.

 3. menig PVV fractielid is op haatreis naar Israël geweest, al dan niet met beveiliging op kosten van de belastingbetaler

  wat gaat de minister daar aan doen?

 4. Dat De Telegraaf het bericht plaatst onder de titel ‘Nieuwe moslims naar haatkamp’ maakt duidelijk dat de krant iedere schijn van objectiviteit heeft verlaten en definitief de kant van Wilders heeft gekozen. De PVV-leider haalde immers het nieuws door na de aanslagen van Breivik – nadat hij gemaand was op het mogelijke effect van zijn woorden te letten – het te hebben over ‘haatpaleizen’.

 5. Tip voor een net afgestudeerde arts.
  Wordt clubarts bij de PVV. Kun je goed geld verdienen.
  Die gasten zijn constant over de rooie en hebben tonnen kalmerings pillen nodig.
  De bloeddruk is voortdurend te hoog en ook dar moeten pillen voor zijn.
  Ik hoor dat er ook regelmatig eentje ontploft. Die rommel moet ook opgeruimd worden.
  Huisbezoeken worden door die gasten niet op prijs gesteld, want dan zou je misschien te veel zien.
  Kortom; tot in lengte werk en inkomsten genoeg.

 6. Zijn er al kamervragen gesteld over de pedofiliekampen die van 16 tot 21 augustus door katholieke jongeren in Madrid werden gehouden?

 7. Haatkampen zijn er toch voor 99 van de 100 overtuigingen ?
  Kwee nie of ik de enigste ben, zo haat ik wilders ook van harte.

 8. Shran Schreef:

  Haatkampen zijn er toch voor 99 van de 100 overtuigingen ?
  Kwee nie of ik de enigste ben, zo haat ik wilders ook van harte.

  Maar daarvoor ga je toch niet in een kamp zitten? Zeker met dit weer niet.

 9. Zo Neen? Zeg Limbo laat die N even weg we zijn niet in Limbabwe of andere Frankische Gebieden waar je Fransen na wilt doen. Hup wegwegen. Nee mag, maar je ziet me toch ook geen Nej schrijven terwijl ik het wel zo uitspreek.

  (Mocht de Grote Blonde Lijder het lezen ;)).

 10. Los van de bekende haat boodschap ben ik van mening dat er geen belastinggeld naar religieuze instituten/ verenigingen/internationale reli koepels , hoort te gaan.
  Rouvoet werd daar door de kamer over op vingers getikt over CU donaties aan Youth for Christ.

  Maar :D:D , Universiteit van Wageningen blij dat de PVV ergens toe dient!
  Dat Lucassen en Beertema , (mag Lucassen wel met Beertema?) dit met hun 12 en 13 niet door hadden 😀
  Vragen van de leden Lucassen en Beertema (beiden PVV) aan de minister voor WWI over huisvesting van buitenlandse studenten in hotels.
  1.)
  Heeft u kennis genomen van het artikel “ Wageningse studenten voor 11 euro in hotel”? (*)
  2.)
  Is het waar dat vanwege een tekort aan huisvesting, studenten worden ondergebracht in hotels en vakantiewoningen?
  3.)
  Welke maatregelen heeft de minister genomen om het structurele tekort aan huisvesting voor studenten op te lossen en wanneer verwacht de minister een eind aan dit tekort?
  4.)
  Kunt u aangeven hoeveel studenten jaarlijks op deze wijze worden ondergebracht en welke kosten daarmee zijn gemoeid? Zo nee, waarom niet?
  5.)
  Kunt u aangeven op welke wijze deze alternatieve huisvesting aan studenten wordt toegewezen en welke criteria hiervoor worden aangehouden? Zo nee, waarom niet?
  6.)
  Is het waar dat deze alternatieve huisvesting voor studenten voornamelijk wordt aangeboden aan en gebruikt door studenten uit het buitenland?
  7.)
  Kunt u aangeven welk percentage van deze alternatieve huisvesting voor studenten wordt aangeboden en gebruikt door studenten uit het buitenland? Zo nee, waarom niet?
  8.)
  Kunt u aangeven wat voor Nederlandse studenten de gemiddelde wachttijd is voor een studentenkamer of woning? Zo nee, waarom niet?
  9.)
  Kunt u aangeven wat de gemiddelde wachttijd is voor studenten uit het buitenland voor een studentenkamer of woning? Zo nee, waarom niet?
  10.)
  Komen studenten uit het buitenland eerder in aanmerking voor huisvesting?
  11.)
  Hebben studenten uit het buitenland ook voorrang bij toewijzing van reguliere vormen van huisvesting van studenten?
  12.)
  Bent u bereid maatregelen te nemen zodat er geen ongelijke behandeling plaatsvindt in de toewijzing van huisvesting van studenten? Zo ja, welke maatregelen zijn dat? Zo nee, waarom niet?
  13.)
  Bent u bereid en in staat om ook Nederlandse studenten dit soort luxe accommodaties aan te bieden voor een vriendenprijsje? Zo nee, waarom niet?

  (*) Wageningse studenten voor 11 euro in hotel, Telegraaf.nl

  #11 GJ

  http://www.islamkamp.nl/index2.html

 11. @14: DarkSkywise

  Het voegt niks toe ofzo hoor, maar wat zijn die pvv-ers toch een insinuerende viezerikken, dat moest ik echt even kwijt.

 12. #16 Ik heb niets met die kots emoticon over het scherm terwijl PVV ” viespeuken” als toepasselijk veel eerder bij mij opkwam.Ik weet alleen niet hoe ik dat anders of verder kan omzetten.

Reacties zijn gesloten.