PVV wil vast Al Jazeera in de ban doen

Volgende agendapunt van de PVV: ‘Ban Al Jazeera van de schotel’ . Want Pamela Geller heeft gesproken. Volgens haar is de opmars van de onafhankelijke zender uit Qatar, die grote invloed heeft op de Arabische revoluties, te vergelijken met (sorry voor de Godwin) ‘de propagandamachine van Goebbels’: “The issue of the expansion of Al Jazeera into the United States can only be likened to an expansion of Goebbels’s media network into the U.S. at the height of World War II”.

8 gedachten over “PVV wil vast Al Jazeera in de ban doen”

 1. Oh my God, great Pam has spoken. Geert zal wel weer een PVV kamerlid aanwijzen, die verplicht in het kader van de democratie, dit hoog op de politieke agenda van de PVV dient te zetten.

 2. M’n Arabisch is niet zo goed, dus of er verschil is tussen de Arabische en de Engelse versie, ik zou het niet weten.
  Maar die Engelse versie is buitengewoon informatief én internationaal gerespecteerd. Kijk maar hoe vaak je AJ-filmpjes op de sites van kranten etc. ziet.

  Lijkt me niet echt haalbaar. Die Deense populisten wilden dat trouwens ook.
  Volgende stap zal wel zijn, VARA, VPRO, IKON, NPS, etc. in de ban.
  Ze hebben al vaak genoeg laten merken dat dat op het verlanglijstje staat.
  WNL, Powned en FoxNews. Zo zal het zenderaanbod in Wilderstan er wel uitzien…

 3. Pamala Geller is volslagen schijnheilig want onder het mom van vrije meningsuiting heeft Nazi propaganda vrij spel in de VS. Waarom zou dat wel moeten mogen maar een Arabische zender niet?

 4. Waar blijven de rechtse mensen die “Godwin” roepen tegen Pamela Geller?

 5. Misschien als de PVV het ooit helemaal voor het zeggen heeft is om de oppositie ook maar af te schaffen. Dat zal ze leren die rooie rakkers.
  De PVV die ook tot de minima spreekt en het beste met deze groep heeft zegt:
  Genoeg is genoeg, zeggen ‘de mensen’, we geloven het zo langzamerhand wel met die dollemanspraatjes. ‘De mensen’ voelen zich door links overvoerd. ‘De mensen ‘ hebben er geen behoefte meer aan elke dag door Links voorgeschreven te krijgen hoe ’slecht’ het met ze gaat. ‘De mensen’ willen ontwaken uit de politieke nachtmerrie waar Links hen steeds weer in onderdompelt. ‘De mensen’ willen weer leven, en hun bestaan niet langer laten verzieken door de negatieve praatjes van linkse praatjesmakers.
  Het is beter om te luisteren naar beursberichten , en als die zakt is het de schuld van links.
  De mensen’ willen nu wel eens een ander geluid horen dan de ratelende knalletjes van ‘ziek’ links. ‘De mensen’ zitten weer vol goede hoop en dat willen ze door het slinkse dramatoneel niet wederom laten verpesten. Het uitlaatgeluid van mij Hummer is veel beter.

  Ze predikken vrijheid maar wij willen wel bepalen wat we mogen lezen, horen en zien, vreemde jongens die PVV-ers, ik tuin er niet in want ook ik heb mijn vrijheid!

 6. Effe kieken, “onze mensen” weten het altied beter dan die verdomde buutenlanders.

 7. Heeft pamela de amerikaanse producties eigenlijk wel bekeken de laatste tijd?
  Over propaganda gesproken..

Reacties zijn gesloten.