PVV wil opheldering over onderverhuur aan toeristen

PVV-Kamerlid Lucassen heeft aan minister Donner van Binnenlandse Zaken opheldering gevraagd over het bericht dat veel mensen hun huis tijdens hun vakantie onderverhuren aan toeristen.

Het aantal websites waarop Nederlanders hun woning per nacht kunnen verhuren zou in rap tempo toenemen. Het wordt bewoners van sociale huurwoningen extreem makkelijk gemaakt op deze manier wat bij te verdienen, als ze bijvoorbeeld op vakantie gaan. Maar het onderverhuren van een sociale huurwoning is illegaal.

Verder kwam de redactie van Krapuul ter ore dat er plannen zijn om een speciaal Brievenbuspiscommando onder leiding van Eric Lucassen op te richten, te herkennen aan een uniform met in gouddraad geborduurde pisvlek op de mouw, dat de brievenbussen van illegaal onderverhuurde woningen gedurende de vakantieperiode compleet onder zal laten lopen.
Pas na een officiële screening door het Brievenbuspiscommando kan op het gemeentehuis een Nee Ja Nee – sticker verkregen worden:

 

 

Recidivisten zullen na ontslag op staande voet voorzien van knieschot worden gedeporteerd.

11 gedachten over “PVV wil opheldering over onderverhuur aan toeristen”

 1. generaal Lucassen had de familie Frank in WO II op de trein gezet wegens illegale onderhuur van het achterhuis…

 2. kaaskop Schreef:

  generaal Lucassen had de familie Frank in WO II op de trein gezet wegens illegale onderhuur van het achterhuis…

  Verder dan sergeant komt die man niet hoor.

 3. het schijnt dat hij iets van excuses heeft aangeboden voor zijn piemelterreur dus de kwalificatie generaal pardon komt een eind in de richting, maar inderdaad sergeant sorry kan ook en de afkorting daarvan is toepasselijk 🙂

 4. Kaaskop, hoe verzin je het weer! 😆 (bij #3)

  Ja en weten uit de geschiedenis ook allemaal wat er gebeurt met omhooggevallen korporaaltjes, misschien geldt dat ook voo sergeantjes. Hoe ‘hoog’ is Wilders eigenlijk gekomen? (of is die niet in dienst geweest?)

 5. @5

  Wilders is nog steeds in dienst

  in dienst van Israël

  wellicht is hij chantabel geworden tijdens zijn verblijf in de kibboets en sindsdien is hij een volgzame jhimmi (joodse variant van dhimmi)
  overigens is er nog een jhimmi in de fractie, nomen est omen

  of hij doet het gewoon voor de mammon

  net zo goed als “Gekke Galil” Gidi Markuszower afgevoerd moest worden van de kieslijst vanwege zijn al te innige band met een niet nader te noemen buitenlandse mogendheid (geen prijzen voor het goede antwoord), zou Geert eigenlijk geen politieke functie mogen bekleden vanwege zijn sterkere loyaliteit aan een ander land, laat staan dat hij toegang zou mogen hebben tot vertrouwelijke stukken op het gebied van buitenlands beleid, defensie, etc.

  what happens in het torentje stays in het torentje, maar met Geert er bij weet je dat Avigdor eerder op de hoogte is als Job (in de woorden van Gidi vast een “verachtelijk joodje” die in het beste geval uit de shul geplukt moet worden en vervolgens uit de shtetl geschopt, of gewoon lekker achterlaten in de koude bossen van Oost-Europa om nooit meer teruggevonden te worden, lang leve de cherem, sociale excommunicatie, inderdaad Gidi pleit voor de vervolging van onwelgevallige joden)

  de PVV is een kwaadaardig gezwel

 6. Lucassen vergeet helemaal, dat die buitenlandse toeristen ook op de huisdieren van de verhurende bewoners passen. Hoeveel cavia’s, dashondjes, poezen en bewonersters van aquaria en terraria zouden niet aan een vreselijk einde komen in toiletpot of stadspark, als dierenliefhebbende verhuurders niet de buitenlandse onderhuurder inschakelden?
  Lucassen wordt op dit moment ondervraagd door de caviapolitie, district Zandvoort. Aangifte wegens het nodeloos in gevaar brengen van honderden huisdieren wordt overwogen.

 7. Welnee, dat is allemaal gezichtsbedrog. :mrgreen:

  Eigenlijk alleen een nieuwe layer over je ontwerp heengezet en met een hogere resolutie opnieuw in/uitgevuld… ik vond het idee té leuk om niet even te kijken of ik ‘m nog wat scherper kon maken. 😉

  tools: PaintShopPro, VectorMagic (in stap 4) en een naamloos OCR-programma (stap 5)

  1. originele ontwerp vergroten naar 1280×184 & tot basislayer maken
  2. transparante layer eroverheen
  3. outlines NEE JA NEE aangeven & inkleuren
  4. NEE JA NEE smoothen met Vectormagic & in layer plakken
  5. tekst- & fontherkenning/plaatsing doen (werd Candara, was geen 100% match maar was iets duidelijker)
  6. ook dit weer in layer plakken
  7. zwarte achtergrond er achter
  8. basislayer weg
  9. paar dingetjes eventueel ietsje schuiven voor betere balans
  10. klaar :mrgreen:

  als filmpje: https://krapuul.nl/wp-content/uploads/neejanee_ani.gif 😎

Reacties zijn gesloten.