PVV wil meer PVV-tv

Pavlovreactie zou ik zeggen op VARA’s idee van ‘Nederland zwaait uit’.

Wat zijn die bruine rancuneuze mannekes toch voorspelbaar. Ook lees ik weer een dreiging voor het dichtdraaien van de geldkraan voor de publieke omroepen als ze niet doen wat de PVV wil. Waarom staan we dit toe? Wanneer roept er eens iemand: “Ho! Nu is het genoeg geweest, terug in jullie mand! Stelletje keffers.”

En zie hier het bijbehorende semi-officiele krapulaire gewauwel.

11 gedachten over “PVV wil meer PVV-tv”

 1. “Pavlovreactie: PVV wil meer PVV-tv”

  Nu begrijp ik dat PVV staat voor verkort Pavlov. Dan is bovenstaande zin goed te begrijpen.

 2. Niet te geloven: bij de gebruikelijke fascistische jankvragen staat een orang-oetan afgebeeld en eronder slingert een aap, reclamekreet: Win een reis naar Borneo.
  Orang orang belanda altijd welkom op Kalimantan, nooit asielzoekers.
  Toean besar Geert weet het.

 3. Dit is weer een der hysterische momenten van PVV. Aangifte tegen VARA want Mediawet?
  Ben je mal?

  De eerste principe is Vrijheid van Informatie! Wat PVV(Pavlov reflex partij) nu doet is proberen de vrijheid van meningsuiting voor de VARA te beperken. Alle cartoons van hun website eraf halen zal ze ook nooit helpen. Laat ze maar staan, zou ik zeggen en wees niet de haas.

  Als je de manier van aanpak van de Pavlovisten(PVV) over het hele mediacircus zou doortrekken, dan volgen de rechtsen, nationaal-chauvinistische programma’s. Bijvoorbeeld kun je bij “Ik hou van Holland” gaan vragen waarom ze daar nooit de vraagstukken bijvoorbeeld over Rawagadeh doen behandelen?

  De Pavlovisten(PVV) zijn dictatoriaal ingesteld en dit heb ik al paar jaren geleden geschreven. Oppassen!

 4. “De Partij voor de Vrijheid vindt dat de VARA de Mediawet overtreedt door asielzoekers eenzijdig te portretteren als zielig. De omroep komt opnieuw met een eenzijdig programma waarin de asielimmigratie wordt verheerlijkt.” Zoals mijn oud-leerlingen dan zouden texten: lol!
  Geef mijn portie maar aan Fikkie, Geert. Wordt het niet eens tijd dat jouw hele ‘partij’ aan de Prozac gaat?

 5. Misschien dat iemand aan Wilders uit moet leggen wat er met “pluriform omroepbestel” bedoeld wordt.

 6. Nog meer? Pwnews, Wakekr Nederland en SBS sex kanalen zijn toch al de meerderheid:). Hoeveel meer willen ze nog :).

 7. Het ergste in dit schandelijke, xenofobe en haatzaaiende verhaal, is het gebruik van het woord: “staatsomroep”. Nederland heeft helemaal geen staatsomroep. Die heeft Khadaffi. Nederland heeft een “publiek bestel”, waarin opinies en opvattingen van iedereen aan bod (horen te) komen. Zo mag vragensteller Bosma stukjes in de NRC schrijven, bij voorbeeld.
  De VARA vertolkt (mede) de zorgen, interesses en opvattingen van -grof geschat- het driedubbele van de aanhang van de PVV. Bosma en Fritsma moeten maar gauw verhuizen naar bij voorbeeld, Wit-Rusland. Daar schijnt de staatsomroep heel evenwichtig de opvattingen van de president te vertolken. 🙄

 8. Het is niet alleen – of vooral – xenofoob. Het is vooral een aanval op alles wat naar links riekt, ook al is het nog zo gematigd. Onderdeel van de ‘ongoing campaign’ van de PVV tegen links. En als dusdanig eigenlijk ook wel weer heel slim en consequent. Ik denk dat zijn eigen achterban en een groot deel van de achterban van de VVD het er volstrekt mee eens is.

 9. Pyt van der Galiën Schreef:

  k denk dat zijn eigen achterban en een groot deel van de achterban van de VVD het er volstrekt mee eens is.

  Het gaat tenslotte om het streven van rechts in onze land naar de Absolute Macht. De Derde Reich.

 10. @16 Ik dacht al: waar blijft de verwijzing naar het fascisme toch? Gelukkig kunnen we wat dat betreft altijd op jouw vertrouwen, Nexus.
  Btw: het zou dan gaan om het Vierde Reich, niet het Derde.

 11. Inderdaad, aangezien de resultaten van de onvolprezen Derde zouden ze aan de Vierde kunnen beginnen. Mijn eigen overtuiging is dat ze toch de Derde willen doen herleven.

Reacties zijn gesloten.