PVV: wel Iran bombarderen, niet Libiërs helpen

Dat stelletje bankzitters van de PVV heeft de krant weer eens gehaald. Eerder was er eentje die hard riep dat Iran gebombardeerd moest worden en nu de Libiërs strijden voor hun vrijheid, is de PVV niet thuis. Nee logisch, stel je voor dat het een democratie zou worden daar in Libië, weer een ‘islamvijand’ minder om mensen mee bang te maken.

En dat de gemaakte kosten maar uit de pot Ontwikkelingssamenwerking gehaald moet worden, ik vind het te schofterig voor woorden.

4 gedachten over “PVV: wel Iran bombarderen, niet Libiërs helpen”

 1. Verscheidene politici en commentatoren voeren het woord. Zoals PVV’er Hero Brinkman. ,,Belasting betalen vindt niemand leuk”, betoogt hij.
  Maar bezuinigen op Defensie is een uitermate slecht idee. Nederland moet vooral investeren in de NAVO, vindt hij.

  http://www.artikel7.nu/?p=14986

  Ik kon helaas de hele spreektekst niet weer vinden.

  Brinkman zei dit ten tijde van de dutchteaparty, dat was volgens mij voor het eerst, dat de PVV zich van zijn uitermate conservatieve kant liet zien.
  Schijnbaar gaan ze weer terug van waar ze vandaan kwamen.
  Roemer uitte gisteren al bezwaren, uiteraard rekenening houdend met de libische bevolking.
  Wilders volgde liever Roemer en twitterde dit vanmorgen in een geheel andere context.
  Handpop Brinkman mocht weer opdraven voor een tonbeelstuk pur sang en Henk en Ingrid van de telegraaf zijn weer uitermate tevreden.
  Geen F16 sturen naar Libië , i.v.m. de bezuinigingen bij defensie, maar wel de JSF aanschaffen.
  Deze zelfde Brinkman was niet eens voorstander van de Saab destijds, maar voor nog goedkopere varianten. En zo hebben ze, geloof ik elke mening bij de PVV al gehad.

 2. Zo te zien heeft de PVV er helemaal geen moeite mee om niks te doen wanneer een dictator duizenden burgers vermoord en vele tienduizend anderen bedreigd met hetzelfde lot. Voor de PVVers gaat het toch slechts om moslims en hoeft er niets gedaan te worden behalve de grenzen dicht te houden voor vluchtelingen. Zo terughoudend waren ze niet toen ze opgeriepen om Iran te bombaderen maar tja Iran vormt een geduchte uitdaging voor de zionistische terreurstaat Israehel, Libië niet. Dus daarom kan ik de opstelling van die zionistische PVV sockpuppets wel begrijpen. Ook waren ze niet bepaalt terughoudend na de liquidatie van een stel zionistische landrovers.

 3. Net als in het geval van andere Arabische dictators die gevallen zijn de afgelopen maanden of die wankelen is Israel tegen de val van Gadhdhafi.
  Toeval natuurlijk.

 4. wie had dat ooit gedacht, de PVV die een initiatief niet steunt omdat er onvoldoende steun uit “islamitische” landen is??? ❗

  het publieke debat zou een stuk fijner worden als de hele Arabische wereld voortaan een veto heeft over het onvervalste PVV geluid

  de wereld van de PVV staat sowieso op de grondvesten te schudden, kerncentrales die niet veilig blijken te zijn, Haagse voetbaltokkies die op Jodenjacht gaan, ene prof. dr. ing. R. de Mos schijnt slapeloze nachten te hebben

Reacties zijn gesloten.