PVV weet alles van blijf-van-mijn-lijfhuizen

Men zou denken dat de bijlzwaaiende, hoogzwangere-echtgenotesmolesterende, brievenbuspissende, dronken doorrijdende vertegenwoordigers van u en van mij een beetje hun toon zouden matigen in de Tweede Kamer. Wie in een glazen huis woont…

Maar neen! De Partij voor de Vrijheid wil dat het Centraal Bureau voor de Statistiek een aparte registratie bijhoudt van “islamgerelateerde problemen”.

Om een ‘goed beeld’ te krijgen van hun integratie is een apart ‘islamhoofdstuk’ essentieel. “Groepen afkomstig uit islamitische landen kennen specifieke problemen”, stelt de partij.

Dan gaat het om uithuwelijking, vrouwenbesnijdenis, eerwraak, speciale opvanghuizen voor islamitische homo’s en de ‘relatieve oververtegenwoordiging’ van islamitische vrouwen in blijf-van-mijn-lijfhuizen, aldus de PVV.

Hpopelijk voor u is het u ontgaan, maar het CBS is een links complot en volkomen onderhorig aan de PvdA, dat weet men in Wilderskringen. Met dit verzoek aan CDA-minister Leers (die mag het doorgeven aan de bovenmeester) wordt en het CBS een hak gezet en eindelijk een begin gemaakt met de door Wilders zo vurig gewenste etnische registratie.

Blijft de vraag: hoe komt het dat deze Stichting zo goed op de hoogte is van de bevolking van blijf-van-mijn-lijfhuizen? Hier wordt in het belang van de ingezetenen toch juist steeds de grootst mogelijke discretie in acht genomen? Heeft dierenvriend par excellence Graus soms de moeder van zijn kind nog even opgezocht en goed kunnen rondkijken naar haar medebewoonsters?

6 gedachten over “PVV weet alles van blijf-van-mijn-lijfhuizen”

 1. Nolly, goeie vraag, hoe weten ze dat van de blijf van mijn lijf huizen? Ik lees dit stuk en moet ontzettend 😥

 2. Misschien moet de PVV eerst eens even uitleggen, wat “islam-gerelateerd” betekent.
  Een leuk onderzoekje zou ook kunnen zijn, hoe discriminatie van- en geweld tegen- moslims en mensen die daarop lijken, is toegenomen, sinds Wilders aan het haatzaaien is.

 3. Als het om huiselijk geweld gaat moet de PVV de bek houden en eerst naar zichzelf kijken. Ze hebben namelijk in hun eigen gelederen iemand die gespecialiseerd is in het mishandelen van vrouwen (Dion Graus) en dan heb ik het nog niet eens over al die ‘gezinsdrama’s’ en die seksueel misbruik van kinderen gevalletjes waarvan het gros van de daders behoorden tot de zogenaamde superieure westerse joods-christelijke cultuur. Ik durf te wedden dat de PVV daarvoor geen apart register wilt.

 4. ik hoop dat de maatschappij ondertussen niet gewend is geraakt aan dit soort onzin….het probleem is dat men aan de PVV is gaan wennen, dit soort onzin is gewoon geworden en je kijkt er ook niet meer van op dat men dit roept. Vijf jaar geleden was zo’n uitspraak nog goed geweest voor de voorpagina van de telegraaf, maar nu komt het (bij wijze van spreke) niet verder meer dan pagina 12.

  Ik hoop dat het fatsoenlijke deel van de maatschappij zich hiertegen zal blijven verzetten….anders loopt binnenkort weer een bevolkingsgroep met een ster of iets in de geest op zijn jas,,,, 😡

 5. @4 serieus, (goed werk trouwens weer krapuul) , gewend geraakt? ik bedoel, ik was er meer dan tien jaar terug al zwaar doodziek van aan het worden, ik ben bang dat de realisatie dat bvb de kriminalisatie van de kraakbeweging een overeenkomstig media phenomeen was, essentieel is om de opinies voldoende inhoud te geven, intolerantie en vooroordeel zijn bij uitstek tegen kultuur, immers het tegenovergestelde van kultuur is barbaars? vandaar die verwildering. 😀
  maar ook dat we leven met een opgedrongen geschiedenis (ziekte begon voor mij bij de balkan) van bvb kwaadaardige serviers, aangezien we die dingen achteraf niet hebben mogen relativeren, wordt het twijfelachtig dat we de verzamelde haatjes makkelijk de baas kunnen,

 6. #4 Willem, ik kan je hierbij beloven dat wij van Krapuul (neem aan dat ik voor alle redactieleden even mag spreken 🙂 ) hier nooit, maar dan ook nooit aan zullen wennen en zullen blijven roepen! Ook schreeuwen als het moet en daar hebben we alle hulp bij nodig, van iedereen!

Reacties zijn gesloten.