PVV weer wóest!

De PVV in Provinciale Staten Utrecht is woest over een buschauffeur die Arabische muziek zou hebben gedraaid in een stadsbus in Amersfoort.

En halen natuurlijk gelijk weer de pagina van de Telegraaf! Man, man, man, wat moet je toch wel niet doen om zo in de publiciteit te blijven komen. Overigens zouden al die PVV’ers wel onder regelmatige controle staan van een arts? Want dit kan toch nooit goed zijn voor de bloeddruk? 👿

48 gedachten over “PVV weer wóest!”

 1. De eerstvolgende keer dat ik ergens Frans Bauer hoor dien ik een klacht in bij willekeurig wie ook maar in de verste verte verantwoordelijk kan worden gehouden.

 2. Ik moet trouwens nog de eerste politieke partij tegenkomen die namens mij brieven naar het college van B & W van mijn gemeente gaat schrijven wanneer ik mij erger aan een muziekje in de bus. Maar ik ga het zeker eens proberen binnenkort.

 3. Hier in Den Haag hoor je allerlei soorten Crap-muziek bij de chauffeurs van tram of bus vandaan .. maar daar zeurt niemand over …..

 4. @#1 Het draaien van Frans Bauer in het OV is inderdaad een gruwelijke misdaad tegen de menselijkheid.
  ———–

  Eh niet alle Arabieren zijn Moslim. Dat is net zoiets als alle Westerse muziek Christelijk noemen.

 5. Niemand een downloadlinkje? Ik wil dat nummer eigenlijk zelf wel eens horen. 😛

 6. De volgende keer is PVV woest op de zon dat ie schijnt als een moslim op straat loopt.

 7. Dit is wel een heel doelbewuste. De PVV had je echt niet gehoord als de buschauffeur Bauer keihard uit de spiekers zou blazen. Er opzichtig zoals ook de meeuwen invasie die de schuld is van de Islam.

 8. Dit brengt mij trouwens op een idee. Zullen we leuke verschrikkelijke afgrijselijke onnederlandse en onblanke incidenten gaan verzinnen en dan kijken of de de PVV’ers zo gek kunnen krijgen om ermee aan de slag te gaan?

  😀

 9. Hahaha geweldig Abdul, wie weet was die chauffeur een enorme fan van Anneke Gronloh.
  Trouwens te gek voor woorden dat Anneke daar destijds nooit op is aangesproken, zulke ophitsende muziek, inderdaad om woest van te worden. 😀

 10. Volgens mij was het best gezellig in die bus 😛

  Moet een beetje aan Eddy Murphy denken, die scene dat hij zich als blanke laat schminken om er vervolgens achter te komen dat blanken onder elkaar altijd een gezellig feestje bouwen in het openbaar vervoer, met muziek en hapjes.

 11. Wanneer het niet zo treurig was, zou je je rot lachen. Maar jullie realiseren je natuurlijk ook dat die malloten eigenlijk van mening zijn dat Arabische muziek “entartete kunst” is, die verboden zou moeten worden? (Godwinnetje) Ik verwacht in alle ernst dat één of andere aanhanger van de Grote Blonde Leider biinenkort voor gaat stellen wereldmuziek te verbannen van de publieke zenders.

 12. Pyt van der Galiën Schreef:

  Ik verwacht in alle ernst dat één of andere aanhanger van de Grote Blonde Leider biinenkort voor gaat stellen wereldmuziek te verbannen van de publieke zenders.

  Jammer, want ik speel ook best wel graag Klezmer op de mandoline.

 13. jvdheuvel Schreef:

  Zullen we leuke verschrikkelijke afgrijselijke onnederlandse en onblanke incidenten gaan verzinnen en dan kijken of de de PVV’ers zo gek kunnen krijgen om ermee aan de slag te gaan?

  Even denken hoor…. “Blote kunst verwijderd uit stadhuis na klachten moslims”? “Klagende moslims over bouwvakkers in korte broek”? “Criminele Marokkaanse hangjongeren gratis op gesubsidiëerde vlinderjachtvakantie”? “Marokkanen op mensenjacht na nieuwjaarsfeest”? “Gemeente Amsterdam wil Kerstmis afschaffen i.v.m. moslims”? “Kinderen in lampionoptocht bekogeld door Marokkanen”?

  Mwah…. zouden ze daar intrappen? 😛

 14. Iets met kinderen doet het natuurlijk altijd goed…. Somalische bijstandsmoeder eist halal-speelgoed in kinderopvang :mrgreen:

 15. #17 ach Pyt als ik iedere keer als de PVV woest is treurig moet worden is het einde zoek.

 16. @21 Iets met varkens, heel goed. Ik dacht aan: varkens/hangbuikzwijnen van kinderboerderij verbannen 😆

 17. “Discriminatie door gesubsidiëerd toneelgezelschap: allochtonen gratis toegang”

  “Islamitische filiaalchef supermarkt laat levensmiddelen zegenen door illegale imam”

  “Moslims eisen naamsverandering ‘Big Mac’ wegens associatie met varkens”

 18. jvdheuvel Schreef:

  Hoge raad wijst eis somalische tienermoeder toe: voedselbank voortaan halal

  en alleen besneden brood ??? ( ik weet het, slechte grap )

 19. “Gemeente deelt plasma-TV’s uit aan uitgeprocedeerde asielzoekers”

  “Rituele thuisslacht rundvee weer beperkt toegestaan”

  “Suikerfeest mogelijk al in 2013 verplichte Nederlandse feestdag”

 20. jvdheuvel Schreef:

  verschrikkelijke afgrijselijke onnederlandse en onblanke incidenten gaan verzinnen en dan kijken of de de PVV’ers zo gek kunnen krijgen om ermee aan de slag te gaan?

  Nou, arabische cijfers afschaffen,
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Arabisch-Indische_cijfers
  En weer in Romeinsche cijfers optellen en aftrekken. Heb je de fasces ook meteen weer in beeld.

  Voorts bij onbewolkte avonden met islamitsche maansikkel aan hemel, zonnenbrillen verplicht stellen. 😀

 21. ik zat laatst in de bus en de chauffeur had een baardje van een paar dagen. Dat is toch ook iets islamuzelemistich? Kan ik daarover m’n beklag indienen bij het lokale blokhoofd?

  Ik las trouwens dat de klager ‘er geen vertrouwen in had dat de busmaatschappij er iets mee zou doen’, zou zo’n gedeputeerde dat niet eerst even af kunnen wachten?
  Bij de reacties in de Telegraaf zeggen gelukkig de meeste mensen dat ze het een non-issue vinden etc., maar je ziet ook weer mensen die er gelijk van maken dat ‘de busmaatschappij (en de PvdA[?] het toelaten terwijl onze Nederlandse chauffeurs niet naar de radio mogen luisteren’.

  Ik neem aan dat de heren en dames chauffeurs de dag na de klacht bij de briefing nog eens op het hart gedrukt is dat er geen muziek gedraaid mag worden en dat daarmee de kous af is.
  En terecht.
  Zoniet hebben de stadscommando’s weer een mooie taak erbij als ze op hoofddoekjesjacht gaan.
  Moeten ze wel gelijk even een busrijbewijs halen want er zal toch iemand die bus moeten besturen als ze de chauffeur een knieschot hebben gegeven. Er zouden zomaar een paar hardwerkende Nederlanders in kunnen zitten op weg om hun zuurverdiende belastingcentjes te verdienen…

 22. @43 Abdul
  ik ben bang dat Henk en Ingrid weinig verschil horen tussen Israelische en Arabische muziek.
  Misschien was dat in Amersfoort trouwens ook wel Israelische muziek, ze struikelen wel eens vaker over een vooroordeel. (gevalletje niet-Palestijnse huisknecht in drama op Westbank)….

 23. Ach ja, mijn man kwam vanavond thuis van zijn werk met de bus.
  We wonen in Noord-Limburg.
  Hij werd niet goed van de muziek die de chauffeur aan had staan:
  Limburgse Carnavalshits…….. 😡

  Zou de pvv hier ook iets aan doen? 🙂

 24. is die flauwekul toch nog ergens goed voor, de PVV heeft in ieder geval de Arabische muziek onder de aandacht gebracht. Ik zie overal linkjes naar leuke Arabische clipjes opduiken.

  Eerdaags kan Geert een bijdrage van de Arabische Boema tegemoet zien. Ik vroeg me altijd al af hoe die club toch aan z’n centjes kwam…

Reacties zijn gesloten.