3 gedachten over “PVV terreur tegen SP’er Ron van Zeeland”

 1. “Waarom imams en moslima’s in het verdachtenbankje zetten terwijl ze niet meer doen dan gebruikmaken van hun grondwettelijke rechten terwijl anderzijds steeds meer verhalen naar buiten komen van katholieke geestelijken die zich vergrepen aan kinderen?”

  Geen commentaar

 2. Het klopt wel dat je moslims moet haten, volgens veel PVVers. Ik heb eens met moslims gewerkt en MOEST last hebben van deze mannen.
  Volgens de PVVers dan he.Ik kan ze, de moslims, nu nog tegen komen en ik krijg allervriendelijkst een hand. Maar dat geloven PVVers niet.
  Dat ik in mijn leven het meeste last van de PVVers heb gehad, ontgaat deze mensen volkomen. Ze voelen zich echt supermensen, alsof stemmen op Geert Wilders je een goed correct mens maakt. Absoluud NIET dus, eerder het tegendeel is het geval.

  Het is juist hardstikke knap dat hij niet haatdragend is geworden. Petje af.

 3. Linda Schreef:

  Dat ik in mijn leven het meeste last van de PVVers heb gehad, ontgaat deze mensen volkomen. Ze voelen zich echt supermensen, alsof stemmen op Geert Wilders je een goed correct mens maakt.

  Hou op schei uit, daar kan ik een telefoonboek mee vullen. 😛 😛 😛

  Oja, en ze hebben nooit ongelijk! :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.