PVV: Tanja Nijmeijer nooit meer Overijssel in

Je kunt het zo irrelevant niet bedenken of er is wel een PVV-er die zich ermee bezig houdt. Edgar Mulder van de PVV Overijssel vindt namelijk dat Farc-activiste Tanja Nijmeijer tot persona non grata moet worden verklaard in Overijssel.

Hij riep Commissaris van de Koningin Ank Bijleveld op om zich  sterk voor te maken voor zo’n verbod bij het Rijk. Volgens Mulder is Nijmeijer een terroriste die niet welkom is in Overijssel.

Nou, dat zal ze bij de Farc nog eens op het hoofd doen krabben, dat Tanja niet meer welkom is in Overijssel.

11 gedachten over “PVV: Tanja Nijmeijer nooit meer Overijssel in”

 1. Vooral ook omdat Overijssel als het aan Rutsom ligt zo spoedig mogelijk wordt opgeheven wegens te hoge kosten.

 2. Na de Sovjet-unie, Tsjechoslowakije, Yougoslavie is het nu Nederland dat uit elkaar valt, met de afsplitsing van de Vrije Republiek Overijssel.
  Het wachten is op de grenscontroles.

 3. Lijkt me dom. Liever haar wel binnenlaten zodat ze hier in nederland kan worden berecht (Desnoods in overijsel. Hier hangt haar al een levenslange gevangnisstraf boven het hofod (en voor alle ongeinformeerde zeikerds, levenslang is in nederland echt levenslang)

 4. Tanja is een heldin. Zij vecht tegen de grootgrond-bezitters in
  Columbia, die het recht van een normaal leven voor velen in dat land onmogelijk maken.

  Hulde voor Tanja!!

 5. Spuit 11 uit de polder komt langs. In de VN wordt er ook nog even gif gespuid over Tanja. Tanja heeft gekozen voor de Farc, dat doen er wel meerderen. Maar dat er zo´n ophef over haar gemaakt moet worden is een 2e. Ach ja in Nederland moraliseren we wel meer, maar altijd de verkeerde kant op.

  Rutte ging met de P.V.V. in zee en wordt nog in hetzelfde Overijssel met open armen ontvangen, ik wou dat ze ballen hadden en hem de toegang weigerden.

 6. Wie oorlog voert, maakt vuile handen. Waarom steunt de Westerse opinie wèl de Syrische rebellen, en worden de Colombiaanse rebellen verguisd?

 7. @8/9 vind ik ook, zij heeft zelf gekozen, ze is gewoon een soldaat in één of andere strijd, voor de één een terrorist voor de ander een vrijheidsstrijder.
  Wie zijn wij hier om daarover te oordelen?
  Een arrestatiebevel van de Amerikanen omdat je loopt te rommelen in Zuid Amerika, hoezo boter op je hoofd.

 8. Dan ook even de vriendjes van de PVV in Colombia weigeren Nederland in te komen. Dan bedoel ik vooral die moordlustige rechtse paramilities en de corrupte Colombiaanse overheid. De FARC-EP is een terroristische organisatie, maar de overheid van Colombia kan er ook wat van. Elke dag worden vakbond mensen vermoord samen met Colombianen die links denken. Dat de FARC-EP nog aanhang heeft ligt aan de enorme armoede en de vreselijke sociale ongelijkheid, die dankzij het PVV gedachtegoed ( neoliberalisme ) heersen!

Reacties zijn gesloten.