4 gedachten over “PVV-senator wenst PvdA-wethouder dood”

 1. Grappig hoe dezelfde kermers die bij elke uitspraak jegens Wilders in de bovenste bomen zitten te kraaien, die je met een plantenspuit uit de gordijnen moet jagen en ze tegemoet moet komen anders gaan ze boos doen…. nu deze man verdedigen bij de Telegrof ;).

 2. “de volgende stap van vd heemst en zn linkse vrinden, zou wel eens de denkpolitie kunnen zijn. opdat je alleen maar politiek correcte dingen denkt, uiteindelijk hebben socialisten en communisten een lang verleden in het onderdrukken van vrije gedachten.
  hendrik j, hierdus | 10:11 | 23.06.11
  Δ Ik heb een klacht over deze reactie”

  Die bijvoorbeeld, nu is het onderdrukken van vrije gedachten, maar zo gauw het jegens Gekke Geert is moet je waarschijnlijk hem van je afhouden van boosheid.

 3. De meeste reacties onder het artikeltje zijn te onbeschaafd, te dom, te kortzichtig, te walgelijk en te platvloers om mijn Rotterdamse bek over open te doen. Maar Telegraafsoort zoekt Wilderssoort, nietwaar?

  Alleen jammer dat het ondersoort Sorensen net als het andere gebroedsel van Wilders, via de 1e Kamer de 2e Kamer in het gareel moet trachten te houden betreffende achterlijke nieuwe regels, idiote proefballonnetjes en debiele wetswijzigingen.

  Het is toch om te janken, dat niveau van nog lager zijn dan ongedierte dat mij moet vertegenwoordigen en beslissingen voor mij neemt die ik helemaal niet uit mijn naam genomen wil zien.

  Ik voel me ontheemd en alleenstaand in mijn eigen land dankzij het ondersoort à la Sorensen.

 4. Fatimaf Schreef:

  Ik voel me ontheemd en alleenstaand in mijn eigen land dankzij het ondersoort à la Sorensen.

  Het spijt me voor je leed.
  Zolang Nederland het Land der Twee Maten meten blijft, zullen meerdere mensen zich als jij blijven voelen.

Reacties zijn gesloten.