PVV moet islam-standpunten intrekken

De fractie van de PVV in Flevoland moet afstand doen van zijn standpunten met betrekking tot de islam en de multiculturele samenleving. Die eis stelde informateur Ed Nijpels als voorwaarde waaronder de partij mee zou mogen doen doen aan de coalitieonderhandelingen. De PVV had KEIHARDE eisen gesteld. Nijpels had het niet zelf bedacht. “De voorwaarde komt van de drie huidige coalitiepartijen VVD, CDA en PvdA”. Die hebben namelijk wel wat beters te doen dan hoofddoekjes bestrijden.

9 gedachten over “PVV moet islam-standpunten intrekken”

 1. En hoe zit het met het standpunt van de PVV over de borduurclub Steek voor Steek?

 2. Goed zo, Ed Nijpels!

  Als VVD en CDA fatsoenlijke partijen waren geweest dan hadden ze of nooit met de PVV samengewerkt op landelijk niveau of dan hadden ze het schrappen van een groot aantal programmapunten geëist zoals etnische registratie, alle denaturalisatie voorstellen, alle andere discriminerende maatregelen en alle maatregelen die grondrechten zouden inperken.

 3. Alweer een politicus die ik in zijn tijd niet goed kon hebben maar nu, net als Van Agt, mij ineens erg meevalt!

 4. Vrienden!! Na het wekelijks gedoogoverleg zal Rutte partijgenoot Nijpels even bijpraten over de gemaakte afspraken!!!
  Dit is niet de 1e liberaal die zijn plaats niet weet!! 🙂

  Vrienden, Flevolanders!! Polderpioniers van het 1e uur!! De PVV staat nog steeds pal om de tsunami van de islamisering de polders uit te drijven!!! 😆

 5. “Je vraagt GroenLinks toch ook niet voor de onderhandelingen afstand te doen van haar ideeën over natuur, duurzaamheid en milieu?””

  Een nobel streven als de bevordering van een beter en groener milieu is dus evenveel waard als het discrimineren van een groep mensen op basis van hun culturele achtergrond. Ziek die PVV.

 6. Linkse partijen zijn de afgelopen tientallen jaren wel degelijk aangemoedigd om afstand te doen van bepaalde revolutionaire en radicale standpunten.

  Instemmen met deelname aan militaire missies was ondenkbaar voor de voorgangers van Groen Links in de jaren ’70 en ’80.

 7. Als het aan mij lag dan had Links veel minder ideologische compromissen gedaan maar dat is een andere kwestie. Het is een feit dat Linkse partijen heel veel standpunten hebben laten varen waaronder zaken die maatschappelijk best haalbaar waren geweest.

Reacties zijn gesloten.