PVV meer en meer uitgekotst

Het gaat nu hard: In Limburg hebben alle statenfracties laten weten verdere samenwerking met de PVV uit te sluiten, en in Brabant willen D66 en de SP af van PVV’er Alexander van Hattem als voorzitter van de commissie Cultuur en Samenleving.

Kijk, zo doe je dat, dát is nu een cordon sanitaire. En lieve PVV’ertjes, nu niet gaan huilen over ondemocratisch en zo, jullie zitten immers allemaal netjes en democratisch gekozen (en voor een vijf keer hoger uurtarief dan enig zinnig mens jullie in een normale baan zou betalen) in diverse raden, maar niemand is verplicht om met een stelletje racistische nazitokkies samen te werken.

Overigens heeft zelfs de nieuwe Amerikaanse ambassadeur, normaal gesproken toch zeer terughoudende functionarissen, zich afkeurend uitgelaten over Wilders’ uitspraak over minder Marokkanen.

8 gedachten over “PVV meer en meer uitgekotst”

 1. Ik denk dat de grenzeloze achterlijkheid tevens primitivisme van de xenofobe standpunten van Wilders/PVV en zijn aanhang (die Alexander Pechtold zo graag wil blijven knuffelen), heeft ertoe geleid dat zelfs de Ambassadeur van de VS is genoodzaakt om die fascistische slavernij overblijfsels af te keuren.

 2. Het schijnt zelfs nog erger te zijn. Zelfs kleine gemeenteraadsleden die niets met Wilders of de PVV te maken hebben worden ook verzocht zich tegen Wilders uit te spreken, anders wordt er niet met ze samengewerkt. Dit gaat dus wel iets even verder dan een Cordon ik moet even pissen.

  straks komt er nog een malloot met het idee om een referendum te houden. Ben benieuwd of D66 nu wel instemt met een bindend referendum i.p.v. “daar kan ik mijn reet mee afvegen referendum. we wachten het af. Met deze freekshow kunnen we alles verwachten. Zoiets als deze: Gemeenten gaan hun burgers aanschrijven om aan te geven dat ze tegen Wilders moeten zijn. Zoniet dan krijgen ze een vermelding in een apart dossier.

  Ik vind trouwens het TV programma Opsporing Verzocht behoorlijk discriminerend. De inhoud van dit programma is altijd steevast gewijd aan Marokkanen. Het zou van de buis moeten.

  Ach kijk, we hebben nu eens een goede Amerikaan. Als het ons maar uitkomt.

  Groetjes en succes met je cordon pisbak.

 3. “Zoiets als deze: Gemeenten gaan hun burgers aanschrijven om aan te geven dat ze tegen Wilders moeten zijn. Zoniet dan krijgen ze een vermelding in een apart dossier.”

  Kunnen ze gelijk doen met die etnische registratie ja

 4. @DanEngels, “Ik vind trouwens het TV programma Opsporing Verzocht behoorlijk discriminerend. De inhoud van dit programma is altijd steevast gewijd aan Marokkanen. Het zou van de buis moeten.”
  Zoals wltrrr al in zijn uitstekende stuk zei: het is geen programma meer met verzoek tot info van burgers ter oplossing van een misdrijf maar een cultureel referentiekader. In het past in hetzelfde stramien van gezeliigheidsnazisme als Gordon met zijn racistische kutopmerkingen en Joling die er wat dat betreft niet voor onder doet.
  Ik ken ze ook wel die bloedserieus en met droge ogen vertwijfeld roepen ‘maar je ziet het toch bij OV’ als ik in een discussie zeg dat het onzin is dat Marokkanen crimineler zijn dan kaaskop-Nederlanders. Het is ook hetzelfde als het non-argument ‘ja maar het (waarbij ‘het’ staat voor net gelijk welk onderwerp) stond in de krant’. Ah, dan is het dus waar en het wordt helemaal diep triest als je dan vraagt welke krant en het antwoord blijkt te zijn ‘de Telegraaf’….

 5. Wat DanEngels hier vertelt heeft direct te maken met het ontbreken tot op heden van gedegen onderzoeken naar:
  1) Spreiding per regio en per gemeente van de xenofobie, racisme, discriminatie syndroom. Waar komen de meeste voorvallen. Welke bevolkingsgroepen en instanties zijn het meest erbij betrokken.

  2) Onderzoek in alle structuren en instanties van de Nederlandse staat (Politie, Leger, gemeente ambtenaren, Ministeries enz.) over de spreiding van deze Xenofobie, Racisme, Discriminatie syndroom.

  Pas dan kan de genezing beginnen en de maatschappij zal mogelijk tot rust komen.

 6. nexus m. – maart 27th, 2014 at 5:41 pm,

  Ja, ja. Zie je het voor je. allemaal in heropvoedingskampen zeker? En wie gaat dat regelen, welke leider had je in je hoofd? Je klinkt nog Xenofober dan de Grote Blonde! Voor zover hij dat eigenlijk is.

 7. We hopen dat feiten en de waarheid genoeg zijn om mensen te laten inzien. Maar sommigen zijn wel erg ver heen.
  Dan helpt zelfs engels niet..

Reacties zijn gesloten.