PVV laat jodendom vallen in de strijd tegen de islam

…schrijft Asher Ben Avraham in de Volkskrant

Volgens hem ziet Wilders Israël als voorpost tegen de islam, en als zodanig als een mooi beeld voor de wereldwijde strijd tegen de islam. Dat zou verklaren waarom Wilders in het debat over het verbod op ritueel slachten het Jodendom als een baksteen heeft laten vallen.

Ik vraag me nog steeds af of Wilders nu Israël gebruikt of andersom. In het laatste geval heeft hij nu toch iets uit te leggen.

8 gedachten over “PVV laat jodendom vallen in de strijd tegen de islam”

 1. Echt snugger ben je niet als je denkt dat zionisten de wereld regeren.
  Waarom zou Israël Wilders gebruiken?
  Dat is niet nuttig en slecht voor je aanzien, behalve dan dat een minister van buitenandsen zaken met dit betreffende niet zo snuggeren kamerlid afsprak heeft de PVV behalve onder wat onzinnigen anti islam bewegingen met nauwelijks leden en de PVV is toch ook vriendjes met vrouwenhaters ook bekend als de nederlandse taliban en op de kieslijst SGP.

  Maar wat heeft het jodendom uberhaupt te maken met de strijd tegen de islam?
  Het christendom en de islam zijn allebij antisemitische kut geloven die van alles hebben omgedraait voor angst en haat en in dat opzicht is wilders niet beter en niet zo verschrikkelijk..

  Aan politiek heb je weinig.
  Aan geloof heb je niets.
  Aan grenzen hou je problemen over als racisme.
  Aan lol maken en verbinden heel veel.
  Aan alcohol heb je vrijwel niets maar het is wel lekker.
  Aan drugs heb je niets maar dat zou je leuk kunnen vinden.
  Aan krapuul heb je een niet te volgen lijst van opmerkingen soms spontaan.

  Ik dacht we hier nou wel eens klaar waren met alle schuld op de joden afschrijven?
  Amerika is klaar met de rassenscheiding min of meer moeten wij nu concentratie kampen gaan nemen in waren minderwaardigen minderhede gescheiden worden?

  Om duidelijk te zijn kap daar eens mee dat leid tot rampen.

 2. Asher ben Avraham, ik zou zeggen: beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

 3. Joeri Jungschlager Schreef:

  Maar wat heeft het jodendom uberhaupt te maken met de strijd tegen de islam?

  Nou; Israël is omringd door vijandige, islamitische staten. Israël moet ook kunnen blijven rekenen op de steun van het Westen, en dus heeft Israël er een belang bij de islam zo gruwelijk en eng mogelijk af te beelden.

  Israël en het Jodendom zijn niet hetzelfde, maar het is wel bekend dat met name uit Amerika er veel ondersteiuning vanuit de joodse gemeenschap is voor Israël, en ik vermoed dat enkele van Wilders’ financiers uit die hoek afkomstig zijn (Daniel Pipes, Robert Spencer).

  Ik schuif beslis niet alle schuld op alle joden af, want er zijn er beslist genoeg, ik denk zelfs een grote meerderheid, die helemaal niets met Wilders’ agenda hebben.

 4. @1 geloof niet dat de schuld geschoven wordt op de joden…de waanzin ligt hier bij de anderhalf miljoen Henk & Ingrids die de blonde leider steunen. Wat heeft dan de strijd tegen de islam te maken met het Jodendom???vraag het eens aan die rabbijn in New York en zo zijn er nog meer buitenlandse supporters met een Joodse achtergrond. Nu is de financiering van de partij geheim, maar er bestaat meer dan een vermoeden dat Geert vanuit deze hoek ook fondsen ontvangt. Hij heeft dus ook een beetje in zijn eigen buidel gescheten, maar mogelijk dat ie dat aan zijn Joodse achterban kan uitleggen.

  De link tussen het jodendom komt mijns inziens uit bovenstaande voort…ik heb het in ieder geval niet verzonnen. Wat ik alleen moeilijk te bevatten vind is dat de PVV wel veel trekjes heeft van die beweging uit Duitsland in de jaren dertig. Ik gruwel soms bij de gedachten als ik zie hoe nu de moslims als tweede rangs burgers worden weggezet….Dat moet toch bij de Joodse achterban ook zijn opgevallen?!?

  @2 ik ga me niet bemoeien met hoe je reageert op geklaag….maar je reactie is nog al fel

 5. Volgens mij begon mussolini ook zo. Eerste van industriële Joden geld vragen om een partij op te zetten en bij het eerste mogelijke gelegenheid de Joden op trein naar Duitsland zetten.
  History repeats !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  En dan tegenspreken dat PVV geen fascistische Partij is

 6. Joeri Jungschlager Schreef:

  Het christendom en de islam zijn allebei antisemitische kut geloven die van alles hebben omgedraaid voor angst en haat en in dat opzicht is wilders niet beter en niet zo verschrikkelijk.

  Nee, de Islam is niet antisemitisch, wel anti-zionistisch.
  De Koran verwijt de Christenen hun eeuwenlange Jodenvervolging, iets waar veel Christenen tot op de dag van vandaag geen enkel probleem mee hebben.
  Het verwijt richting Joden gaat over hun elitaire houding en discriminerende wetjes.
  Verder wordt de Jood die iets uitvreet wat niet door de beugel kan te kakken gezet, maar niet álle Joden.
  Bij hete Christendom en Wilderianisme wordt tot op de dag van vandaag alle afstammelingen van een volk/persoon verantwoordelijk gesteld voor de daden wat soms eeuwenlang geleden door één of een paar personen mogelijk zou hebben uitgespookt. Het Wilderianisme gaat nog een stapje verder. Als ergens op de wereld iemand iets doet wat de Geestelijk Leider Wilders niet bevalt, bijvoorbeeld als een moslim zegt dat als je beweert dat je best mensen mag doodmaken als je het netjes aan God hebt gevraagd, die persoon volslagen van de pot gerukt is, dienen alle moslims zich te verantwoorden op het Malieveld om nederig voor de Grote Leider te knielen en de grond in laten trappen.

  Het anti-zionisme is een volledig gerechtvaardigde opvatting die eigenlijk iedereen zou moeten hebben.
  Immers het is gebaseerd op de volslagen mesjokke opvatting dat als je als volk 3300 jaar geleden met roof en uitroeiing van 7 volken hun land in bezit hebt genomen dat je dan nog steeds hetzelfde recht hebt, ook al ben je ooit uit dat land gevlucht voor een andere bezetter, de Romeinen die met hun 10-tallen goden uiteraard veel sterker waren dan jij als Jood met je ene God.

Reacties zijn gesloten.