PVV in Limburg: Niet voor moskeeën, maar voor carnaval!

Ach ja, je moet maar een leus verzinnen. Maar hoe kan het dat een partij in Nederland dingen kan zeggen die tegen de wet ingaan? Wilders wil islamitische scholen sluiten, hoe zit dat met de vrijheid van godsdienst? Wanneer gaan we dan scholen van andere geloven sluiten? Daarbij als ik google, kom ik één islamitische school tegen in Limburg, tjonge, jonge, jonge, wat een last. Hier maakt Wilders dus weer veel meer lawaai over dan nodig, zoals gewoonlijk. Mensen worden voor de gek gehouden, feiten worden verdraaid en mensen bang gemaakt. De walgelijke kwal. Er zijn ca. 450 moskeeën in Nederland waarvan ca 20 in Limburg, nou die kunnen vast niet op tegen al die katholieke kerken die daar staan.

Ik hoop dat nu hij niet meer eindeloos op TV Limburg gratis zendtijd krijgt, plus dat er toch ook wel Limburgers met verstand in Limburg moeten wonen die tegen kunnen stemmen, hij niet meer zo’n succes in Limburg zal hebben. Laten de mensen die gewoon gezond verstand hebben laten zien dat ze niet xenofoob zijn en zich ook niet op laten naaien door Gekke Geert.

Ook zegt Wilders dat alle kandidaten nu wel goed gescreend zijn, dit in tegenstelling tot de Tweede Kamerleden, waar er nu een paar een dik salaris krijgen (bijna 100.000,– per jaar) voor alleen het opsteken van de hand als de Grote Leider dat nodig vindt. Maar ik heb wat van de koppies gezien van de kandidaten en ze passen helemaal bij de PVV, sterkte er mee 😈

Ook vraag me af of Laurence Stassen ook de Provinciale Staten van binnenuit gaat slopen, zoals ze ook bij het Europees Parlement wilde doen. Of moet ze daar maar weg omdat ze niets snapte van het stemmen?

‘Geen moskeeën, maar voor carnaval!’ Nou ik heb liever een moskee in de buurt dan dat ik één maal per jaar in een waanzinnige samenleving woon, maar ja woon dan ook ten noorden van de grote rivieren. Ik ben opgegroeid in een een klein dorp met 4 verschillende kerken en die hadden allemaal een kerkklok en allemaal andere tijden 🙄 , dus ben wel wat gewend.

13 gedachten over “PVV in Limburg: Niet voor moskeeën, maar voor carnaval!”

 1. Systems are made to rule and conquer. Syestems are made to divide and abuse you. 🙁

  Maar hoe kan het dat een partij in Nederland dingen kan zeggen die tegen de wet ingaan?

  Waar het misging naar mijn mening. Toen er een partij kwam die artikel 1 GW wilde schrappen en die nu deel maakt van de regering(gedogen is associatie). Dat zegt al genoeg . En Rutte de feut lacht het weg alsof het niks is. Oh ja wacht, Rutte is nooit bezorgd, vandaar dat hij in zee kon gaan met de fascistische PVV.

 2. Ook in Limburg worden het weer dubbelfuncties, zoals:
  – Laurence Stassen, Europarlementariër
  – Roland van Vliet, Tweede Kamer-lid

 3. ja en dat kunnen ze makkelijk doen hoor! ik zie het als een soort van zakkenvullen waar ik dacht dat de PVV zo tegen was. Ik zie de vergoedingen en declaratiestroom al verschijnen.

 4. o en ik weet uit ervaring dat het niet goed werkt om verschillende petten op te hebben. Het blokeert je soms in je functioneren en je kunt nergens ‘echt’ voor gaan. Want even hypothetisch: gaat Stassen straks de zaken van Limburg meer en beter behartigen in het EP dan de zaken van de andere provincies? Idem voor die Van Vliet in de Tweede Kamer? Ik heb daar als kritisch burger toch zo mijn twijfels over of dit nog wel zuiver is. Net als met die dubbelfuncties van die gemeenteraadsleden van de PVV. Daar is het andersom, meer betrokken bij de PVV fractie voor ‘landsbelang’ dan bij de belangen van de gemeente.

 5. 😡
  Wat nu liever Carneval/
  Zouden al die onechte kinderen die na carnaval geboren worden dat ook vinden ?
  En wat zeggen de slachtoffers van de dronkaards die hun hebben aan gereden omdat zij op carnevals avonden niet maat konden houden .
  Maar geen plezier gingen maken maar gewoon zich lam zuipen .
  Endan stoer in de auto stappen ?
  Wat mij betrefd geef mij dan maar moskeeen en breek de kerken af dan zij er veel minder onechte kindereren verkeers slachtoffers en slachtoffers van katholieke geestelijke in Limburg hoor Greet .

 6. Het Carnaval in het Zuiden wordt al jaren verbannen door onze Noorderlingen. Dat snappen ze niet.

  Waarom brengt de Zomercarnaval in Rotterdam dan wel 900.000 mensen op de been en een live uitzending op tv?

  Wat is dan het verschil tussen deze beide Carnavallen?

  Hier zit meer achter!!!

 7. Faaldata van de PVV. Je zou maar overwegen om op zo’n partij te stemmen !

  •PVV-kamerlid Sietse Fritsma (nooit aanwezig op raadsvergaderingen, ontving voor 90 minuten aanwezigheid een slordige 24000 euro)
  •PVV-kamerlid Joram van de Klaveren (Poseerde met vuurwapen)
  •PVV-kamerlid Raymond de Roon (Lid van extreemrechtse beweging die in Nederland een militaire dictatuur? wou vestigen a la kolonelsregime in Griekenland en knieschotliefhebber, en waar komt die torenhoge verkeersboete vandaan?)
  •PVV-kamerlid Bosma (wilde Clairy Polaks neus afhakken, maakte een boek vol met leugens en durfde niet met Jan Marijnissen in debat te gaan)
  •PVV-kamerlid Dion Graus (mishandeling zwangere vrouw, CV-fraude)
  •PVV-kamerlid Hero Brinkman (bedreiging buurman met bijl, mishandeling barman bij perscentrum Nieuwspoort, ontdook met gedoofde lichten en alcohol op een politiecontrole)
  •PVV-kamerlid Marcial Hernandez (mishandeling, strafblad)
  •Aspirant PVV-kamerlid Markuszower (zwaaien met een wapen, wilde andersdenkenden ‘uitstoten’)
  •PVV-adviseur Belien (bloederige verhalen over moslimroofdieren, is zelf tégen homo’s)
  •PVV-kamerkandidaat Hellony van Gemert (fraude)
  •PVV-kamerlid Jhim van Bemmel (fraude)
  •PVV-kamerlid James Sharpe (oplichting, fraude en mishandeling)
  •PVV-kamerlid Eric Lucassen (ontucht, bedreiging, buurtterreur, mishandeling, zakkenvuller, misbruik van openbare voorzieningen)
  •PVV-kamerlid Richard de Mos (fraude met CV)
  •PVV-kamerlid Louis Bontes (CV-fraude)
  •PVV-kamerlid Andre Elissen (CV-fraude)

  •kandidaat PVV-statenlid Nico Uppelschoten (maakte 15000 euro zoek, verdween om vage redenen van een andere school)
  •kandidaat PVV-statenleden in Friesland stappen op nadat bekend is geworden dat Eric Lucassen en James Sharpe de boel bedonderd hebben
  •kandidaat PVV-statenlid Kitty Nuyts wordt vanwege een interview hardhandig zonder enige toelichting de partij uitgezet.
  •kandidaat PVV-statenlid Francois Essers (stapt op vanwege de gang van zaken rondom Nuyts.)
  •kandidaat PVV-statenlid Arno van Kessel (gooit na enkele uren de handdoeken in de ring omdat politiek toch te zwaar voor hem is)

  En dan (niet te vergeten) de onkunde van de PVV-kamerleden

  •Martin Bosma : http://www.youtube.com/watch?v=iRKjA_sG5RM
  •Dion Graus : http://www.youtube.com/watch?v=R5vdKCADcHo
  •Richard de Mos : http://www.youtube.com/watch?v=CZBr8gmd60U
  •Jhim van Bemmel : http://www.youtube.com/watch?v=PvwY-T8rdj0

Reacties zijn gesloten.