PVV *hele diepe zucht* woedend om kunstaanschaf Limburg

Ja, er was een meerderheid in de Provinciale Staten in Limburg voor de aanschaf van een kunstcollectie waar het CDA wel wat in zag, maar wat tegen het coalitie-akkoord in gaat.

‘Vanmiddag werd tijdens een zitting van een speciale commissie ingestemd met de aankoop. Alleen PVV en VVD waren tegen.’

Dat gaat nog wat gekrijs geven daar in Limburg, als het Laurence Stassen ter ore komt.

10 gedachten over “PVV *hele diepe zucht* woedend om kunstaanschaf Limburg”

 1. was niet Volks genoeg .. Entartete Kunst aangekocht .. Alleen Sphinx porselein volks en bruin genoeg ???

 2. Cycloop Schreef:

  Laat het volk kiezen tussen Bauer of Bach en je krijgt ….

  Een heel sjaggerijnige al Bakrastani die beide heeeeeeel vervelend vind …

 3. Dus alleen nog huilende jongetjes in het museum in Limburg. Arme Limburgers… zo in de ban gehouden van de Limbotjes. Ze worden met de nek aangekeken in Nederland, en ze kunnen er niks aan doen want de Limbotjes blijven het verstieren.

  Kunnen we geen help actie starten…. help de Limburger de Winter door. Met deportatie naar België van elke Limbo. Dan mogen die paar Groningse PVV’ers ook wel mee van mij :). Ik bedoel die “Grönnojes” zijn vaak import uit Limburg die hier komen wonen als Limbo en dan gaan lopen zeiken :). Bijvoorbeeld tegen oude gebruiken en voor het Fries en NL als staatstaal even vergeten dat hun hele omgeving in het dorp OstFrys/Lowsaxon lult wat zelfs in Zuid en West Denemarken word gesproken :). Dus neem ze maar mee, we zullen ze niet missen hier in Grönn :).

 4. Tsja, als het aan de pvv lag, zou het Limburg-museum niet verder komen dan de aanschaf van drie cd”tjes met daarop het gehele gedownloade oeuvre van Andre Rieu gebrand. Elitairder kunnen Henk en Ingrid het niet maken.

 5. Dit bericht stond ook in de Limburger, tevens stond erop deze zelfde pagina. “Dat er geen geld meer in de groenvoorziening wordt gestoken, kosten gespaard van ca 2 miljoen euro”. Van die groenvoorziening zijn mensen nodig en die hebben dan werk en houden die dan ook. Met het gevolg dat iedere burger kan genieten van een schone mooie natuur. Ik persoonlijk zie niets in de Kitsch waar de snobs helemaal lyrisch van worden en de enigste die profijt van hebben, zijn de elite weer. Oh, wat houden zij zich keer op keer weer allemaal zelf in leven.

Reacties zijn gesloten.