PVV heeft weer een anti-Turks huilpuntje

De PVV wil niet dat de Turken meedoen aan de taptoe in Rotterdam omdat zij daar het Ottomaanse Rijk zouden doen herleven, en dit een gewelddadige en onderdrukkende periode in de geschiedenis heeft gevormd.

Gaan ze dat ook aan alle andere landen vragen, of die bijvoorbeeld geen uniformen willen dragen die aan vroegere, gewelddadige episodes doen denken? Vraag het eens aan de Britten zou ik zeggen, in verband met wat die zoal hebben uitgehaald in de negentiende eeuw. Tradities van legers hebben onlosmakelijk te maken met geweld, dus als je die associatie wilt verbieden kun je de hele taptoe wel afschaffen.

De zionistische financiers van de PVV zullen Wilders wel gebeld hebben, of die daar even wat aan wil doen, gezien de oplopende spanningen tussen die landen de laatste tijd.

Ok, ik geef toe: een historische parade door de Duitsers in het uniform van de SS Totenkopf Pantserdivisie zou ik ook te ver vinden gaan.

7 gedachten over “PVV heeft weer een anti-Turks huilpuntje”

 1. de PVV luistert liever naar het IDF orkest

  Wim Kortenoeven is waarschijnlijk niet bekend met oranje blanje bleuige koloniale verleden van de Israëlische provincie die de meeste mensen Nederland plegen te noemen

 2. Het vreemde in deze is dat de PVV nu plotseling wel de geschiedenis kent. Geeft toch te denken.

 3. Niet zo vreemd , het Ottomaanse rijk en dit deel van de Turkse geschiedenis is door Kemal Mustafa ( Atatürk ) vernield , en we weten dat Wilders Kemal sterk bewonderd …

 4. @ Al Bakrastani: Ik ben het niet met je eens dat Mustafa Kemal Ataturk een deel van de Turkse geschiedenis heeft vernield. Ik kan me trouwens niet voorstellen dat Wilders uberhaubt een Turk bewonderd. Hij kan namelijk het verschil tussen een goede of foute Turk niet zien (sterker nog, in zijn ogen bestaan geen goede Turken….. tenzij ze van Joods afkomst zijn, denk ik)……..

 5. Nu trend van ‘Islam-bashing’ voor een groot deel voorbij is en heeft plaatsgemaakt voor kankeren op economie en loonsverlaging is de PVV ten einde raad en weet ze niet meer waar ze het moeten zoeken.

  Alles maar dan ook alles wat de buitenlander enigszins in een kwaad daglicht kan plaatsen is dan ook welkom en er wordt niet meer gekeken naar zinnigheid van berichtgeving (aannemende dat men daarvoor de benodigde kwaliteit in huis heeft… 😀 !)

 6. Henk Middelzee Schreef:

  Alles maar dan ook alles wat de buitenlander enigszins in een kwaad daglicht kan plaatsen is dan ook welkom en er wordt niet meer gekeken naar zinnigheid van berichtgeving (aannemende dat men daarvoor de benodigde kwaliteit in huis heeft… 😀 !)

  Inderdaad, core business van PVV!

Reacties zijn gesloten.