PVV-fractie wordt aftelversje: Van Klaveren – wie volgt?

De reden is merkwaardig: wie in die fractie zit weet toch waar de eenmansclub voor staat? Ook zijn er inmiddels al genoeg uitstappers om samen een nieuwe fractie te vormen.

Opnieuw verlaat een PVV’er de fractie. Nu stapt Joram van Klaveren op. Ook voor hem zijn de omstreden uitspraken van PVV-leider Wilders de aanleiding.

Bron.

Volgende kandidaat: Helder, verwachten wij in de Krapuulburelen.

Merkwaardig trouwens dat etnisch-registreerder Asscher namens het kabinet – en dus mede namens ex-PVV-coalitiegenoot de VVD – “afstand neemt” van de inmiddels wereldberuchte kreet van Wilders.

AANVULLING

Een kwartier na het voorbereiden van dit bericht kwam dit binnen:

De Haagse PVV’er Chris van der Helm stapt op. Hij werd woensdag gekozen tot raadslid, maar is nog niet geïnstalleerd in de nieuwe raad.
Van der Helm stapt op na de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders, over ‘minder Marokkanen’. ‘Deze uitspraken maken van Nederland geen beter land en van Den Haag geen betere stad’, zegt Van der Helm in een korte verklaring.

Bron.

Kwestie van ratten en zinkend schip? Dit is niet bij te benen…

13 gedachten over “PVV-fractie wordt aftelversje: Van Klaveren – wie volgt?”

 1. Dus als Van Klaveren zijn zetel behoudt, heeft de PVV nog 13 zetels? Heb ik dat goed geteld? Ik vind het wel lachen. Dat die malloot nu opstapt 😀

 2. Van Klaveren wou toch voor zichzelf beginnen? Affijn, we zien het wel. Een probleem na de andere.
  Overigens betekent het mediageile opstappen van PVV-fractieleden nog niet dat ze het gedachtengoed achter de PVV opgeven.

 3. Dus nu is er volgens die gore nazi Joram van Klaveren die vorig jaar op het Malie-veld zo vurig den vaderlandsche tradities verdedigde en die zo graag razzia’s wil, ineens geen “Marokkanen-probleem” meer?
  Lullig voor Lodewijk -met dezelfde hobbies als Stuckart en Heydrich – Asscher die bijna een jaar geleden meedeed aan het ‘feestje’ van die nazi in dat haatpaleis op het Binnenhof door te ‘gaan voor de inhoud’.

 4. Dat maakt Wilders niet uit, hij heft gemerkt dat de mensen die de PVV ingaan voor eigen gewin of echt denken dat hij socialer is dan de VVD, niet echt loyaal zijn. Hij merkt ook dat de Recht Extremistische NAZI volger veel loyaler is en een bijna krankzinnige drang heeft om een leider te volgen.

  Dus voor dezen komen er meer prinsenvlag speldjes, die de lijder op handen dragen. Jammer genoeg…

  Ze doen wat van ze gevraagd word, en vinden het nog lekker ook. Daarom papt hij nu dus aan met die extreme groep. Voor de rest herhaalt Idioot Wilders alleen maar wat er op Internet gezegd woord door De Heer Theodoor “Leny Riefenstahl” Holman en andere kornuiten met dezelfde meningen toegedaan.

  Het is gewoon tragisch, maar hem een podium geven is precies wat die oetlul wil.

 5. Opvallend dat Wilders zich nog niet heeft geuit over het vertrek van Van Klaveren. Volgens mij baalt hij een beetje 😀

 6. LPF 2.0 komt nu wel heel erg dichtbij.

  En daarna krijgen we allemaal Brinkman achtige hobbyclubjes. Iedereen voor z’n Eiguh! Wim de Bie en Kees van Kooten hadden een glazen bol.

Reacties zijn gesloten.