PVV-er Martin Bosma: Jekyll & Hyde

Zo op het oog ziet hij er uit als een weinig opvallende man, minder opvallend dan het enige lid van de PVV en zeker beschaafder sprekend. Toch schijnt het deze man, Martin Bosma, te zijn die de drijvende kracht achter Geert Wilders openbare speeches en rare uitspraken is. In besloten kring een aardige man – je moet het alleen niet over de Islam hebben – en in het openbaar extreem in ideeën en uitlatingen. Alles om te provoceren, net als de Grote Leider. Vult elkaar zo lekker aan en stookt elkaar ook op. Lees in dit stuk hoe het zo ver is gekomen, dat hij het tot nummer 2 van de Krapulen heeft kunnen schoppen.

6 gedachten over “PVV-er Martin Bosma: Jekyll & Hyde”

 1. en ik vergat de bijdrage PVV over boos op kinderen voor kinderen. 27x alla akbar in 1 liedje . Baklava of rijstevla het het liedje. Overgens kiest Wilders bij de keuze baklava of tompoes, voor de baklava. (pownews)

 2. Wat kan mij het schelen dat ie ook leuk thee kan drinken met Dibi?
  En dattie leuke grapjes kan maken (dat ik betwijfel gezien neuzen afhakken een grap zou moeten zijn terwijl hier duidelijk sprake is van een verwrongen erotische fantasie van Bosma)

  Er is geen sprake van een tijdelijke transformatie zoals bij Jackyll & Hide.
  Mensen; hoe fout dan ook kunnen menselijke trekjes hebben.

  http://www.youtube.com/watch?v=Qu1G2kfdy6A

 3. Ik had verwacht dat Wilders na zijn veroordeling in zijn cel een nieuw propagandaboek zou schrijven, maar Bosma was hem voor.

Reacties zijn gesloten.