PVV-er Geert Wilders decimeert bevolking van Nederland.

Geert Wilders ziet erg op tegen zijn proces. Zou ik ook doen, alle begrip voor. Vals in mijn hoofd klinkt dan, ja zitting gaat inhoudelijk worden, en dat wordt inderdaad moeilijk voor je.

Maar dan lees ik dat hij twittert:

“Met mij staat de vrijheid van meningsuiting van minstens anderhalf miljoen mensen terecht.”

Hier moet ik toch even naar adem happen! Hebben die overige 15 miljoen geen recht op vrije meningsuiting? Dit is dus waar Geert mank gaat, hij is er alleen voor ‘zijn’ kiezers, zijn kiezers zijn Nederland, de rest moet bek houden of oprotten. Wanneer gaan die 15 miljoen dat nu eens inzien en gaan een tegengeluid vormen? Waarom hoor ik hier niet één politicus iets over zeggen? Omdat ze bezig zijn met belangrijker zaken? Nou, me dunkt, dit lijkt me geen sinecure. 15 miljoen mensen wegzetten als irrelevant.

1 gedachte over “PVV-er Geert Wilders decimeert bevolking van Nederland.”

  1. Terwijl hij is die van alles discriminerend heeft geroepen, probeert Wilders nu achter de ruggen van de anderen schuil te staan.

    Moeten we steeds rekening houden met het feit dat 1,5mln medelanders extreem-rechts hebben gestemd?
    Nee dus, zeg ik.

Reacties zijn gesloten.