PVV eischt onderzoek niet-bestaande shariawijken

In Den Haag bleek er weliswaar geen sprake te zijn van een shariawijk, maar zo gemakkelijk geeft de PVV het niet op. Die shariawijken zullen hoe dan ook gevonden moeten worden, of ze nu bestaan of niet. Als de PVV zegt dat die wijken er zijn dan moet dat goed in de stompzinnige hoofden van Henk en Ingrid gebeukt worden, en daarom gaat de PVV aanstaande donderdag minister Asscher om een onderzoek naar shariawijken vragen en zo nee waarom niet.

5 gedachten over “PVV eischt onderzoek niet-bestaande shariawijken”

 1. Wat verwacht je van een “partij” die bij monde van het enige lid glashard beweert, dat de islam voor Nederland een groter probleem is dan de huidige economische crisis. Ik verwacht er niks dan ellende van, maar ik twijfel of ik niet inderdaad PVV stem. “Strategisch stemmen” zogezegd.

 2. En natuurlijk doet schedelmeter en Neerland’s nationale huilbaby met dezelfde hobbies als Stuckart en Heydrich Lodewijkje Asscher, Wilders’ mannetje in dit regime dat zich graag spiegelt aan het regime van Seys-Inquart, mee aan die vertoning net als die inmiddels in vrijwel niets van VVD en PVV te onderscheiden PvdA van hem. Men gaat immers voor de inhoud (kots).
  Net als op 4 April j.l. bij die vertoning in het Wannsee am Innenhof genaamd ‘dertigleden debat over het Marokkanenprobleem’.
  Verder moet je die kop in sheeple-krantje ‘het Parool’ eens zien: “PVV wil onderzoek naar ‘shariawijken'”.

  Geen kop met bijvoorbeeld de term ‘vermeende Shariawijken’ (ook al vreselijk trouwens) of nog beter: ‘Hersenspinses PVV’.
  Zoals het gebracht wordt, suggereert het een reëel iets in een bericht dat voor het overige bol staat met insinuaties en het woordje ‘zou’.
  Welnu, schedelmeter Asscher en zijn partij alsook de sheeplemedia in dit land ZOUDEN ooi wel eens medeverantwoordelijk kunnen worden gehouden voor wat nog wellicht gaat komen,..
  Het frame ‘Shariawijken’ blijft, net als het door het sheepleblaadje AD gebruikte frame ‘Talibankinderen’ hangen bij Henk en Ingrid dankzij de sheeplmedia die zo hun aandeel leveren in de aanloop naar de door velen in dit land zo vurig gewenste etnische zuivering…

 3. En als we nu een politicus of politica met enig lef hadden zou die een onderzoek vragen naar PVV wijken als het Haagse Duindorp , waar een woning die word toegewezen aan een allochtoon compleet vernield en onbewoonbaar word gemaakt door de plaatselijke witte bevolking … Maar daar zijn de andere partijen te “beschaafd “( dubbelpraat voor laf ) voor ….

 4. @3 Dat kwam inderdaad ook bij me op. Of dat geval van een Egyptische restauranthouder (of zo) in Katwijk die daar eens is weggepest.

 5. Bakra, mon ami,

  “En als we nu een politicus of politica met enig lef hadden zou die een onderzoek vragen naar PVV wijken als het Haagse Duindorp”

  Gooi ‘es een balletje op bij de SP-afdeling in ‘het Haagse’ (mij overigens onbekend). Of vraag verder rond, voor ‘like-minded people’?!

Reacties zijn gesloten.