PVV doet weer eens ideeën op bij de SP

Groot nieuws in de Telegraaf de PVV is ook tegen de OV-chipkaart om vrijwel exact dezelfde redenen als de SP. Dat laatste meldt de Telegraaf uiteraard niet. De SP heeft kritiek geuit tegen die kaart vanaf het moment dat de eerste problemen zich voordeden. Deze partij heeft een heel dossier over de OV-chipkaart op diens site, maar dat is geen nieuws.

De PVV, gedoogpartner van het kabinet, is net als veel oppositiepartijen verre van tevreden over de ov-chipkaart. “Afgelopen periode is pijnlijk duidelijk geworden dat reizigers aantoonbaar duurder uit zijn als zij reizen met de ov-chipkaart, dat de kaart niet bijdraagt aan de veiligheid in het openbaar vervoer en dat ‘ie eenvoudig te kraken is”.

1 gedachte over “PVV doet weer eens ideeën op bij de SP”

  1. Wel slim van de PVV, beter goed gejat dat slecht verzonnen. Zo piepele ze wel hun doelgroep. De Henk en Ingrids kunnen zich binnenkort waarschijnlijk geen benzine meer veroorloven. Zodra ze niet meer met 130 over een zesbaans stuk asfalt door het Groene Hart kunnen kachelen zijn ze veroordeeld tot het openbaar vervoer. De blonde Lijder moet dus wel zorgen dat de bus en de trein dan nog een beetje betaalbaar zijn. 😀

Reacties zijn gesloten.