PVV doet huilie-huilie, vreest geweld tegen PVV’ers

Zoals wij allen weten beukt Hitl- eh, Wilders bedoel ik, er al jarenlang keihard op los tegen diverse bevolkingsgroepen, in het bijzonder moslims nog meer specifiek, zoals onlangs bleek, Marokkanen. Ze worden door de racist Hitl-, ach nou doe ik het weer, Wilders en zijn bruine kliek consequent neergezet als terroristen, criminelen, luie steuntrekkers, straattuig, nietsnutten en zo meer. Men schaamt zich niet voor voorstellen als het door de knieën schieten van hangjongeren en het leger inzetten tegen kinderen.

Nooit heb ik een PVV’er gehoord die zich afvroeg of al die kwalificaties hun aanhangers niet zouden aanzetten tot geweld tegen moslims en/of Marokkanen. Sterker nog, ik heb de laatste tijd sowieso geen politicus gehoord die zich dat afvroeg.
Maar nu is de beer los. Nu Hitl-, ach, Wilders natuurlijk, over het hele internet wordt vergeleken met Hitler, iets wat hij overigens zelf heeft veroorzaakt met zijn belachelijke dreigement om iedereen voor de rechter te slepen die hem met Hitler zou vergelijken, doet de PVV bij monde van kamerlid Harm Beertema huilie-huilie. Harm is namelijk bang dat de vergelijking Wilders-Hitler ‘linkse activisten’ zou aanzetten tot geweld jegens PVV’ers. Achgossie toch.
Harmpje slaakte zijn ‘persoonlijke hartenkreet’, zoals hij het noemt, na goed overleg met de PVV-Führer zelf, want de vrijheid om zo’n hartenkreet op eigen houtje te slaken is er bij de Partij voor de Vrijheid uiteraard niet.

9 gedachten over “PVV doet huilie-huilie, vreest geweld tegen PVV’ers”

 1. Wat een enorme triestheid van deze man zeg.

  De PVV doet moeite om in het hokje “Gedemoniseerd” te komen door een niet bestaande dreiging te verzinnen.

 2. Tig jaar zitten PVV/Wilders belastinggeld van belastingbetalers stelselmatig te verkwanselen oder de PR-nummertje beveiliging.

  Moeten ze steeds wat angstig gaan roepen anders zou een politiek slimmerik ooit kunnen voorstellen: kappen ermee! Hou op met het belastinggeld van belastingbetalers te verkwanselen.

 3. ‘Ons valt nietste verwijten’. Is dat het PVv equivalent voor ‘Ich habe es nicht gewusst’? Enne, hij is 40 jaar geleden in elkaar geslagen door Marokkaanse jongeren, get a life and get over it! Ik ben misbruikt door een blanke man, als klein kind ook wel eens geslagen door blanke jongens, moet ik dan nu maar alle blanke mannen haten? Doe effe normaal!

 4. Die trekpop van Hitl-oepssss, van Wilders, ach: laat die fascisten de tyfus krijgen: die trekpop van Hitler-smurf Wilders heeft ook al zo’n raar snorretje. Wie had nog meer zo’n raar snorretje in combinatie met een minderwaardigheidscomplex?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22398822/__Geweld_tegen_PVV_ers_gevreesd__.html
  Trouwens: als je een ‘persoonlijke hartekreet’ slaakt na ‘goed overleg’ met je Führer….volgens mij ben je dan echt ver heen.

 5. BREKEND! BREKEND: In Nederland gidsland wordt muziek gebruikt om aanslagen op PVV-ers te plegen.

  Naar media berichten schijnt dat er in Nederland rappers zouden bestaan die door middel van muziek gebruik aanslagen plegen tegen Den Groten Lijder!

  BREKOND! BREKOND! BREKOND! Nderlandse WERELDPRIMEUR!

 6. BREKEND! BREKEND! Den Grote Lijder van de Partij voor etnische zuivering van Nederland die tevens jarenlang stelselmatig sociale onrust veroorzaakt door zijn imaginaire tsunami’s van buitenlanders en allochtonen, wordt nu met muziek bedreigd!

  ONGEHOORD! Wereld doe wat aan!

  Indien de wereld niet aanwezig – plaatsvervangend – Opstelten doe wat aan!

 7. Dat de “Lijder” zich geschoffeerd voelt door die video van die rapper kan ik me voorstellen. Dat hij zich niet kan voorstellen hoeveel mensen zich door zijn uitspraken geschoffeerd voelen niet.

Reacties zijn gesloten.