De PVV Den Haag voelt zich bedreigd door één vrouwman in niqaab

In Nederland lopen naar schatting 150 vrouwen in een nikab of niqaab. Laat er nou net eentje zich verdacht hebben opgehouden in de foyer van de zaal waar op dat moment in den Haag een raadsvergadering werd gehouden. Eng hè? Voor de PVV dan ook reden om vandaag direct om opheldering te vragen.

Ik ga al die vragen niet opnoemen, maar hier volgen er een paar:

-Was de persoon in de niqaab een man of een vrouw, en hoe weet u dat?

-Deelt u de mening van mijn fractie dat het toelaten van personen in het stadhuis die gezichtsbedekkende kleding dragen om mohammedaans-ideologische redenen, een onacceptabele inbreuk vormt op het morele karakter van de gemeente Den Haag, omdat u hiermee een fascistoïde en vrouwvijandige ideologie faciliteert die er slechts op uit is om haar 7e-eeuwse woestijnnormen op te dringen aan onze vrije, westerse, superieure samenleving? 

Nou, ik weet het niet helemaal zeker, maar ik ga een gokje wagen. De vraag of het een man of vrouw was, is mijns inziens al bekend bij de PVV.

Slim hè? De kans dat daar een vrouw in nikab zou zijn is nihil, tenzij… Ik heb daarom ook wat vragen: Wie heeft informatie over deze nikabman- of vrouw? Stond het daar lang? Is het verschijnsel ook gefilmd? Weet iemand of deze persoon is betaald? Zo ja door wie? Zo nee, was het vrijwiliig en alleen een beetje rondhangende in de foyer? Zijn er rond de nikab meerdere mensen te bespeuren en gefilmd?

15 gedachten over “De PVV Den Haag voelt zich bedreigd door één vrouwman in niqaab”

 1. Waar kan ik de verdere vragen lezen, Le Roi?

  Eigenlijk heb ik ook een vraag….

  Droeg de vraagsteller van de PVV in eerdere jaren Lonsdale kledij, vanwege een verwerpelijke ideologie (niet te verwarren met religie) genaamd fascisme en/ of nazisme (ook wel bekend alszijnde nationaal-socialisme)?

  En is de vraagsteller zo paranoïde, dat deze …ach nee, laat maar. Dat menig PVV’er paranoïde ‘is gemaakt’, is wel duidelijk inmiddels. Dit incl. de daarvoor gebruikte middelen.

 2. @2: Marc

  Staat vandaag op de home-pagina van pvvdenhaag.nl

  Later via hun zoekmachine niqaab inbreuk veiligheid raadsvergadering vast terug te vinden, dan zoeken ze even in hun riool.

 3. Het was gewoon een verklede PVVer! Zeg maar, een aandachtshoer van extreem-rechts, verlegen om wat aandacht!

 4. de mensen van de reacties hierboven,hebben werkelijk geen idee wat er boven onze hoofden hangt,of ze hebben een islamitische schoonzoon,dochter.of ze zijn zo verschrikkelijk naief geboren. ik raad u aan uzelf wat meer te verdiepen in dit sluipende gevaar dan alleen uw wijkkrantje proberen te lezen.u zult negatief verrast zijn,dat kan ik u garanderen. welterusten………..

 5. @5
  Heer Tom, u heeft wel een idee wat ons boven het hoofd hangt? Gehoord van de grote lijder himzelf? Weet u wat echt een groot gevaar is? Zich journalist noemende Breivik aanhangers! Rechts geteisem wat ook nu weer voor een Nederlandse rechter staat! Idioten welke aan het hoofd staan van het departement van Justitie! Malverserende, frauderende, liegende en bedriegende bestuurders! Dat is wat Nederland en de Nederlanders bedreigd! Uitgezonderd dan het uiterst hersenloze en stompzinnige deel der natie welke eigen amoebe-gedrag gelegimiteerd vindt door bestuurlijk Nederland! U heeft naar alle waarschijnlijkheid nog geen kennis genomen van het ras opkomende nazisme in de Europa? Natuurlijk niet, staat niet in jouw favoriete lektuur van de vereninging van verzamelde meeuwkes en weerstandswolven toch? Het is nog niet in jouw botte hoofd opgekomen dat het hele bericht wel eens fake zou kunnen zijn? Verzonnen door die Goebels-parodisten van de PVV? Dat er helemaal geen gesluierd persoon is geweest? Dat de stompzinnige neo-nazi’s waar u zo hersenloos achteraan hobbeld het hele bericht uit hun rechterduim hebben gesabbeld? Natuurlijk is dat helemaal niet bij u opgekomen, waarom zou je zelf nadenken als de gauleiter dat voor de hele meute doet!

 6. @6, Tom ziet mogelijk zelfs in een broodje Shoarma en/ of Falafel zelfs de niet bestaande “Islamitische dreiging”.

  Geen gein, dat ís veelal de mindset van deze nablatende extreemrechtse simplisten. Zich lustig wentelen in volstrekt irrelevante angstbeelden, mede door Wilders cs. aangepraat. Zoals je weet.

  En dan anderen verwijten dat ze slapen, en dat ‘ze’ zich moeten verdiepen in het e.e.a. – wat de meesten alhier inmiddels dus al jaren geleden hebben gedaan en dan ook nog eens tot op de dag van vandaag. En met open blik gericht naar morgen. Tragi-komisch, anders kan ik types zoals Tom niet noemen.

  😆

  _

  @4, zal even moeten zoeken, maar dat soort acties is elders al ondernomen. Extreemrechts schorem welke een criminele daad verrichtte, gehuld in een Burka. Heeft later een veroordeling gekregen van de rechter. Engeland, als ik me niet vergis.

 7. “de mensen van de reacties hierboven,hebben werkelijk geen idee wat er boven onze hoofden hangt…”

  Dat zal zo niet veranderen he? Ik dacht na het lezen van je eerste zin dat ik het nu ging leren. Maar niks dus.
  Betekend dat dat je zelf ook geen idee hebt? Dat je zelfs geen idee hebt of er überhaupt wel iets boven je hoofd hangt?

 8. @11, kan het niet geniaal noemen, maar eerder misbruik maken van de onnozelheid van kneedbare types – zoals Tom hierboven.

  Maar goed, zo langzamerhand puilt mijn ‘persoonlijke archief’ uit, met dit soort ranzige zaken van de PVV. En ik zal zeker niet nalaten, om dat daar waar nodig te gebruiken.

Reacties zijn gesloten.