PVV bereikt nieuw dieptepunt

Wie dacht dat de PVV niet dieper kon zinken na Wilders’ hitserij tegen Marokkanen op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen, komt bedrogen uit. Natuurlijk, iedere keer hoop je dat de bodem nu bereikt is, maar telkens blijkt Wilders, een andere PVV’er of de PVV-aanhang probleemloos voor een nog triester dieptepunt te kunnen zorgen.
Op Facebook bestaat een pagina die ‘Steun Geert Wilders’ heet, is aangemaakt na het inmiddels beruchte ‘minder, minder’-incident en toch nog ruim 14.000 likes heeft weten te verzamelen. Je kunt wel nagaan dat op deze pagina dus wel ongeveer de grootste randdebielen huizen die het PVV-kamp rijk is. De hardcore tokkies die de PVV-Führer door dik en dun steunen.
Dat blijkt ook wel, want men heeft er iets bedacht dat werkelijk te misselijk is voor woorden: een game genaamd ‘Schiet ze terug naar Marokko’, waarbij spelers op Marokkanen moeten schieten.

De game heeft 800 likes verzameld van 800 gestoorde malloten die onmiddellijk opgesloten zouden moeten worden.
Ik ben niet nieuwsgierig naar wat het volgende PVV-dieptepunt gaat worden.

23 gedachten over “PVV bereikt nieuw dieptepunt”

 1. Als je dit nu naast de vraag legt of Krapuul Extreem is? Zie het contrast. Zie het verschil van dag en nacht.

  Walgelijk. Ik vind het een walgelijk spel net als ik die rapper een walgelijke clip vind hebben gemaakt.

  Rechts vs Rechts.

  Laat ze allemaal oprotten naar een kaal eiland. Haat eiland gaat dat heten waar ze elkaar naar hartenlust kunnen uitmoorden, belazeren en bedonderen. Een waar rechts paradijs.

 2. Ik ga ook een online spelletje maken. ‘Schiet de zelfbenoemde PVV’er terug onder de steen waar deze onder vandaan is gekropen’.

  Eens zien hoelang het gaat duren voor dat domvolk woest gaat worden en stompzinnig begint te blaten over demoniseren en/ of hetze.

 3. Rare facebook pagina. Het leest alsof iemand het in een andere taal (politieke kleur) heeft geschreven en het door de spreekwoordelijke GoogleTranslate heeft gehaald. De opmerkingen die er staan lijken te veel op het stereotype dat over Pvv’ers wordt gezegd dat ze zeggen. Ik denk dat het een pagina is onder Valse Vlag.

 4. Ach, Dan Engels, hier zal je zeker geen mede-complottertjes vinden. Integendeel, zelfs.

 5. @Marc – maart 30th, 2014 at 2:21 pm,

  “….Integendeel, zelfs.” Zegt U! Heeft u soms meegewerkt aan die pagina?

  Trouwens, onder “Valse Vlag” varen is geen complot. Dat is een tegenstander die zich voordoet een ander te zijn. Maar dat weet u wel.

 6. Ik heb een dergelijk spel al eerder gezien. Dat ging over Palestijnen in de Gaza strook. Je speelt er een IDF soldaat en het doel is zoveel mogelijk Palestijnen uit te roeien in een zo kort mogelijke tijd. Hoe jonger de Palestijnen zijn die je kapotschiet hoe hoger de punten die je krijgt. Voor het vermoorden van zwangere vrouwen krijg je driedubbele punten. Ook speelt de tijd een rol des te sneller je een wijk etnisch schoont des te hoger zijn je bonuspunten. Misschien hebben beide spelen wel dezelfde makers?

 7. Klopt, Dan Engels. Ik ben de evil mastermind achter alles waar jij bang voor denkt te zijn. En een plezier dat ik daaraan beleef, zeg. Werkelijk met geen pen te beschrijven. Kijk je vanavond voor het slapen gaan nog wel even onder je bed? Ik heb een prachtig cadeau laten neerleggen.

  Verder laat ik je geratel maar voor wat het is.

  _

  Jan, dat er meer van dit soort spelletjes bestaan, staat los van deze ’ter ere van Geert Wilders en Zijn wil’. Domrechts blijkt wel vaker een gebrek aan originaliteit te tonen.

 8. Waarom is dit een dieptepunt van de PVV? Ondanks dat ik Wilders’ domme discriminerende generaliseren veroordeel met zijn retorische vraag of men meer of minder Marokkanen wil en het daarop verhoopte “Minder.minder, minder” kon laten scanderen door zijn aanhangers, is het maken van dit filmpje toch echt niet zijn verantwoordelijkheid of dat van de PVV. Dat zijn uitsluitend degenen die het maakten én zij die het kritiekloos als onschuldige satire plaatsen wel. Het is satire, en niet meer dan dat, maar wel zieke satire die ik dus verwerpelijk vind. Maar naar mijn weten heeft Wilders of zijn PVV dit satirische spelletje niet gemaakt of geplaatst. Krapuul maar bijvoorbeeld ook een site als Joop spreken nu schande over deze satire en wat mij betreft terecht maar het is onterecht de verantwoordelijkheid hiervoor zomaar te leggen bij Wilders of zijn PVV. Zij hebben het bij mijn weten niet gemaakt en niet geplaatst. Dan moet je dus als Krapuul en Joop toch minstens ook eerst goed naar je eigen eerder geplaatste satire kijken die vaak toch ook ziek te noemen was om dezelfde redenen. Waarbij het plaatsen dus wél ook medeverantwoordelijkheid inhouden. Wil je dit terecht aanpakken dan eerst jezelf. Dit stond bijvoorbeeld onder de kop “Het jachtseizioen geopend” op Joop:http://postimg.org/image/cz59sbsxf/

 9. @Randy: ik vind dit wel degelijk Wilders’ verantwoordelijkheid. Die fb-pagina is opgezet door PVV-aanhangers n.a.v. het ‘minder minder’ incident. Om steun aan Wilders te betuigen. Het zijn de mensen die door Wilders zijn opgehitst die deze pagina hebben opgezet en dat ‘spelletje’ hebben gemaakt. Je kunt niet jarenlang je aanhangers inwrijven dat Marokkanen niet deugen, dat ze weg moeten, criminelen zijn enzovoorts en je aanhangers openlijk tegen ze ophitsen en vervolgens, als er dit soort dingen gebeuren, gaan roepen dat het niet jouw verantwoordelijkheid is. Wilders is verantwoordelijk. 100%.

 10. Even 1 ding moet een journalist niet objectief zijn …. lees hier alleen maar wat hij er van vind en wat hij van PVV,ers vind, Ik zeg de persoon die dit artikel geschreven heeft is de titel journalist niet waardig.

  Ik wil vol trots zeggen dat ik PVV,er ben en ik vind het erg dat Extreem linkse mensen op deze weize hun titel en hun functie misbruiken om dat ze niet eens zijn met een groot deel van de Nederlanders.

 11. weize/ wijze

  Terug naar school, BassA. Tevens voor een verbetering van je interpunctie.

 12. @BassA, vol trots kan ik je meedelen dat je met je zinnige PVV-bijdrage net een kopvod in een door je te kiezen kleur blauw of oranje heb gewonnen.
  Je mag hem na twee weken afkoeltijd opvragen.

  Blijf reageren, indien je drie kopvodden heb gewonnen ding je mee voor participatie voor een Marokko-reis, inclusief een betoverend bezoek aan de grootste moskee ter wereld.
  Succes.

 13. @Jan Zwaaneveld Maar ik verwerp Wilders domme generaliserende discriminerende geroeptoeter dus ook. Ten zeerste zelfs. De vraag is echter of je met de harde woorden, vergelijkingen met Hitler en het fascisme, o.m. resulterend in geweld verheerlijkende. satire of raps door derden, die dus ook juist al lang van linkse zijde komt o.m. de moord op Fortuijn, van Gogh, e.a. op het geweten hebt. De enige reden dat het in Nederland zo erg is om met Hitler vergeleken te worden terwijl dit met minstens zo grote massamoordenaars als Mao of Stalin niet zo is komt door het feit dat Nederland niet bezet is geweest door de rode tirannie maar alleen door de bruine. Daarnaast heeft links de volstrekt onbegrijpelijke tegengestelde opstelling tegenover de Islam, die nog overwegend orthodox is, dan dat zij dat tegenover de zwarte kousen had en heeft. Ook dat heeft dus al tot doden geleid. Daar mag je, als het moorden ten gevolge heeft, bij het vergelijken wel rekening mee houden. Sterker nog. Er speelt verantwoordelijkheid voor de feitelijke ernstige gevolgen voor links.

 14. @Randy, ik kan alleen voor mezelf spreken:
  – ik ben tegen geweld en het verheerlijken ervan, ongeacht of dat van links of van rechts komt
  – ik vind alle massamoordenaars, rechts of links, even erg
  – ik moet van geen enkele religie iets hebben en zeker niet van orthodoxe.
  Ik strooi in mijn artikelen niet met Hitler-vergelijkingen, maar ik vind de parallellen met de opkomst van Hitler bij tijd en wijle angstaanjagend en naar mijn mening zijn er veel te weinig mensen die deze parallellen zien. Daarom vind ik het soms nodig om het de mensen in te peperen.

  @BassA, vertel eens, bent u als trotse PVV’er ook trots op dat leuke spelletje dat uw collega-PVV-fans hebben verzonnen? Wat vindt ú daar nou van? Verder zou u als liefhebber van de Partij voor de VRIJHEID toch moeten weten dat we in dit land vrijheid van meningsuiting hebben. Dat recht oefen ik hier uit. Of u dat nou leuk vindt of niet. Het staat u verder volledig vrij de genuanceerde, volstrekt onpartijdige artikelen in de Teledinges of op GeenStijl te gaan lezen.

 15. Ik geloof dat we het wel eens zijn in onze afkeer van meestal op een of andere collectiviteit gebaseerde tirannie.

  Er was niet toevallig vanavond, zondagavond, in Brandpunt Reporter nog een angstaanjagend voorbeeld hiervan. Er was een item over de zeer moorddadige links-activistische aanslag bij Kedichem, met als slachtoffer o.m. Wil Schuurmans die daarbij zeer zwaar gewond raakte, dit zelfs maar net overleefde, waarover nu een toneelstuk is gemaakt, in de uitzending met een indrukwekkende confrontatie met KRO-reporter Fons de Poel, die haar man Hans Janmaat eerder, meer dan andere reporters, niet echt professioneel wist te benaderen, net als Max van Weezel zoals door hemzelf eerlijk en met spijt toegegeven zoals blijkt uit de reportage, en ook met een van de veel minder, of zelfs spijtloze actieleiders van toen, die tegelijkertijd heel lafhartig doet alsof alles zonder zijn bijdrage of medeweten gebeurde. Janmaat was een cynische pester van het toenmalige establishment maar tegelijkertijd ook zo potsierlijk dat hij door iedereen zonder moeite veracht kon worden. Toch waren er ook toen al zaken die hij zei die meer dan schuurden omdat hij er een punt mee had. Dus los van zijn verdere manke ideeën. Zijn bestrijders echter gingen meer dan hem alle grenzen over.

  Het is belangrijk te weten dat je heel gemakkelijk een groter kwaad wordt dan het kwaad wat je meent te bestrijden. (En dat is geen citaat.)

 16. Stenen door de ramen en daarna fosforbommen die brand natuurlijk veroorzaakten en in ieder geval geen enkele poging degenen die binnenzaten daarna te helpen. Maar mensen als jij begrijpen dat dat dan neerkomt op een moorddadige aanslag (iets anders dan moord) pas als het ze zelf overkomt.

 17. Toch sprong er maar 1 uit het raam en raakte gewond. De rest sprong niet uit het raam en was ongedeerd maar had eigenlijk allemaal gruwelijk vermoord moeten zijn volgens jouw “logica”, fantast.

 18. Het is nu wachten op Wilders=PVV, die de 30 brullende, al aangepakte, Marokkaanse Eindhovenaren als bewijs aanhalen om het Haagse, eveneens al te zichtbare, gebrul “minder etc” te rechtvaardigen. Je zou het niet eens in je hoofd halen om andere brullende Eindhovenaren of brullende PVV-ers het land uit te zetten. Deze 30 Eindhovenaren en vele andere Marokkaanse Nederlanders komen daar volgens Wilders cs -wedden- wel voor in aanmerking. Aan hen mogen we onze Wilderiaanse Hollandse vingers natuurlijk(?) niet vuil maken. Gelukkig dat we ook met die Hollandse vingers hem cs wel aan kunnen pakken.

 19. “Maar mensen als jij begrijpen dat dat dan neerkomt op een moorddadige aanslag (iets anders dan moord) pas als het ze zelf overkomt.”

  En mensen zoals jij spreken vanuit een zekere ervaring met een moorddadige aanslag, Randy? Waarom betwijfel ik dat toch..

Reacties zijn gesloten.