17 gedachten over “PVV-aanhang verenigt zich”

 1. Een fraai initiatief om het infantiele gevolg van Dictator Bruinpoot het idee te geven dat ze ook lid moeten kunnen worden van hun partij van de verderfelijkheid. Als de extreemrechtse financiering straks stopt hebben ze misschien nog een paar tientjes voor een ranzige verkiezingsflyer.

 2. plaats nu een prikkelende felicitatie aan de partij die op democratische en professionele basis de grootste van dit godvergeten bruine spruitjesland wil worden http://www.vvpvv.nl/berichten

  en bekijk direct je ip-nummer voordat je gebanned wordt ,=)

 3. Vervolgens komt een verenigng voor de VVPVV (VVVVPVV)om elke ochtend Allelujah(3x) te mogen zingen als de Grote lLeider wakker wordt. Daarna gaan ze met bruine gewaden rond hem dansen en toezingen. 😀

 4. Een stel gefrustreerde mislukkelingen die niet op de lijsten voorkwamen en daardoor menen middels deze actie zich alsnog in de kijker te spelen. Als ze wel op de lijst hadden gestaan en gekozen waren had je ze waarschijnlijk nooit gehoord. Waren ze ondergedoken in de catacomben van de bruine ridders. Een groepje overboord geflikkerde figuren die met hun stralende achterlijke kop weer in het nieuws proberen te komen.

 5. Waarom stichten ze niet gewoon meteen een partij waar mensen lid van kunnen worden?

  Dit is niet meer dan een Wilders fanclub.

 6. Jacqueline Schreef:

  PVV-leider Geert Wilders neemt de Vereniging voor de PVV (VvPVV), een vereniging die tot doel heeft om zijn partij democratischer te maken, niet serieus. ‘Ik word er warm noch koud van’, zegt hij in een reactie.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/1874156/2011/04/12/Wilders-neemt-initiatief-tot-democratisering-PVV-niet-serieus.dhtml
  Kijk Wilders neemt zijn eigen aanhang dus niet serieus! ->Mensen openbaren door niets zoveel hun karakter dan door hetgeen zij belachelijk vinden! Met andere woorden Wilders laat zijn echte gezicht zien!

  én bij de VVPVV zingen ze halleluja want HIJ heeft over hen gesproken en hij word koud noch warm dus Laauw van hen …

 7. “Bakker en Tomlow zijn mede geïnspireerd door de massale opstanden begin dit jaar op het Tahrirplein in Caïro.
  Ik vraag me af waar deze twee dol dwaze stakkers het lef vanaf halen om de opstand op het Tahrirplein tot hun inspiratie te benoemen. Twee media geile stumpers die volslagen gefrustreerd tegen ome geert ingaan. Die wordt er niet koud of warm van. Maar misschien wel een paar andere PVV stemmertjes, die gaan inzien waar ze mee bezig zijn. Dus vanuit dat standpunt genomen zeg ik dus “rotzooi nog maar eens lekker aan”.

 8. Jacqueline Schreef:

  Met andere woorden Wilders laat zijn echte gezicht zien!

  Ik moest van @dhrgwilders vragen of het echt waar is dat hij zijn pruik heeft afgezet. Overigens vind ik het schandalig dat men deze vereniging nodeloos heeft opgericht, daar er voor iedereen, en dus ook PVV stemmers, altijd al Krapuul is geweest waar men op democratische wijze de nodige kritiek op de PVV kon spuien, dus weg met dit fusiegedrocht van de VVDPVV !

 9. Jacqueline Schreef:

  ‘Ik word er warm noch koud van’, zegt hij in een reactie.

  GW: “Dat heb ik ook als ik in een plas regenwater ga zitten, gewoon”. 😀

 10. Kunnen er niet nog meer verenigingen, fanclubs of stichtingen worden opgericht die onder het mom van vrijheid hun krankzinnige hersenkronkels publiek maken?! Laat de 1,5 miljoen achterbakse bruine piemellikkers hun eigen mensonterende beweging zelf uiteen spelen. Gaat lukken met zo weinig intellect in de gelederen. De vraag is niet of het gebeurt maar wanneer. Joey gaat misschien een heerlijke zomer tegemoet…

 11. Dat men uberhaupt de vederlichte schoolkranttweets van Dictator Bruinpoot volgt, de woorden van de primaat ook nog weegt en er notabene nog op reageert ook…Is er niet iets leukers te doen? De psychopaat-uit-venlo ontleent er z’n halve bestaansrecht aan.

 12. Uitstekende actie deze vereniging. De lijst van leden kan dan gebruikt worden door politie en opsporingsdiensten om te achterhalen wie allemaal behoren tot de PVV criminele bende.

 13. kaaskop Schreef:

  vergeet de Stichting tegen de vereniging voor de PVV (de STVVPVV) niet

  Als jij die opricht komt er vanzelf een Vereniging tegen de stichting tegen de vereniging voor de VVPVV.

  De VTSTVVPVV.

Reacties zijn gesloten.