PvdA’ers willen ruk naar links nu het toch geen reet meer uitmaakt

Ja, lekkere timing, om pas ná alle neo-liberale maatregelen door de Kamer gejast te hebben een ruk naar links te willen maken. Denken ze bij de PvdA nou echt dat nog iemand hier in gaat trappen? Op papier is de PvdA steevast keurig sociaal-democratisch, maar al minstens 25 jaar steevast neo-liberaal vanaf de eerste seconde dat het regeringspluche aan hun van ideologische veren ontdane reet plakt.

Dit betekent overigens niet de PvdA’ers vinden dat de partij uit het kabinet moet stappen. “Het gaat in de tekst expliciet om een een ruk naar links bínnen het kabinet”, zegt politiek verslaggever Roel Schreinemachers (RTLNieuws)

Dus het geschuif en gejamaar begint zelfs al binnen dit ontzagwekkende manifest. Ik denk niet dat de VVD erg rukbereid zal blijken te zijn, en de PvdA klampt zich met haar laatste levensadem vast aan de zetels die ze nu tenminste nog hebben in de Kamer, maar niet na een volgende verkiezing. Kortom, er gaat helemaal nergens heen gerukt worden, en al helemaal niet naar links.

1 gedachte over “PvdA’ers willen ruk naar links nu het toch geen reet meer uitmaakt”

  1. Pingback: Advies aan Jacques Monasch: neem de tram naar Scheveningen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.