PvdA-Amsterdam weet wat goed voor uw koters is

Niets is de Partij van de Arbeid in Amsterdam te dol om duidelijk te maken dat zij op alle aspecten van het leven van het kiesvee invloed willen hebben.
Na de koffieshop moet nu ook de snackbar in de omgeving van scholen er aan geloven: een raadslid dat het geweld tegen vrije meningsuiting aan zijn reet zal roesten wil een “convenant” over de verkoop van “ongezonde” etenswaar bij de snackbar.

Het is en blijft flauwekul voor deze verkeerd ingelichte marktideologen: als ik als volwassene een patatje wil halen om 12 uur, mag dat dan ook niet, omdat de snackbar bij een school is? En zal de hardwerkende snackbarhouder (en ik gebruik die woorden zonder ironie) instemmen: ja, dit is zo ongezond, dat mag ik pas na 14 uur verkopen?

2 gedachten over “PvdA-Amsterdam weet wat goed voor uw koters is”

  1. Hij had ook aan die kantine uitbater kunnen vragen wat voor rotzooi -ie verkoopt als alle kinderen gillend naar het frietkot rennen.
    Ik zie een mooie uitdaging voor die uitbater.
    Jamie Oliver heeft het volgens mij wel eens met succes gedaan, die liet gelijk aan de kindertjes zien hoe een kipnugget gemaakt wordt compleet met kippenkarkas en maalmachine, daar waren er een aantal gelijk voor hun leven genezen.

  2. Ene Cora van M. schijnt in Amsterdam gearresteerd te zijn als kroketrunner…

    Je moet toch ergens begonnen met de maakbaarheid van de samenleving.

    In het kader van het project 1012 zullen alle snackbars in het centrum onteigend worden. Vervolgens zullen de panden gebruikt worden voor de herhuisvesting van Chinese massagesalons en illegale casino’s.

Reacties zijn gesloten.