PvdA dient te fuseren met PVV

Net als je denkt dat het niet erger kan, dat de PvdA niet meer te onderscheiden is van de VVD lees je dit:

Gevangenen moeten gaan meebetalen aan de kosten die worden gemaakt voor hun strafproces en hun detentie. Dat vindt een meerderheid van de Tweede Kamer, bleek dinsdagavond tijdens een debat over de twee wetsvoorstellen.

Steun is er in ieder geval van de regeringsfracties VVD en PvdA. (nu.nl)

Kijk, dat zo’n VVD uit een stel psychopatische crypto-PVV’ers bestaat wisten we al, en ook dat de PvdA tot op zekere hoogte nooit problemen heeft gehad met dergelijke corrupte rechtsrabiaten samen te werken. Dit is immers altijd een essentieel deel van de politiek van de PvdA geweest. Maar er zijn toch grenzen zou een redelijk denkend mens veronderstellen. Blijkbaar niet.

Het CDA en de SP zijn wat ‘coulanter’. Die willen niet de gevangene zomaar met meer schuld belasten, maar ze gewoon wat harder laten werken in het gevang. Van een stel hypocriete christenhonden als die van het CDA verwacht je niet anders (laat meneer pastoor of de dominee het gepeupel maar lekker dom houden en in een beter hiernamaals geloven, nietwaar?), maar dat een partij als de SP zoiets bepleit geeft aan dat we echt alle hoop mogen laten varen in dit eng-rechts moerasgebied. Je zou bijna gaan hopen op een ècht zware economische crisis van Griekse proporties, en dan fijn toekijken hoe al die eigen-broekophouders in hun eigen stront wegzakken.

Maar Heeft zo’n Samsom al een of ander buitenland, of anders een pruik, uitgezocht waar(mee) hij zich na zijn kamerlidmaatschap nog in het openbaar durft te vertonen, vraag je je af? Waar denkt die kale gek dat hij mee bezig is? Wat doet die man bij de PvdA? Waarom is hij geen PVV-stemmende bewakingsbeambte? Of een De Totale Vernietiging plannende kerngeleerde? Kan iemand misschien eens even ingrijpen bij die PvdA? Van de andere kant, laat ook maar, het is een totaal irrelevante partij geworden.