Hoe de PvdA afrekent met een linkse hobby

Tussen de weerzinwekkende prachtplannen van Bruin II om Nederland sterk en sociaal te maken hoort zeker ook de veiling van natuurgebieden genoemd te worden. Op de hele begroting van het corrupte regime gaat het om minder dan kruimelwerk maar het is een uitdrukking van het rancunebeleid van Bruin I dat onder het corpsballenteam van de Partij voor de Aandeelhouders wordt doorgezet.

Natuur was een van de gehate linkse hobby´s en de PvdA kan het bestrijden hiervan alleen maar van harte onderschrijven.
Enkele hierop betrekking hebbende links hierbij, de diepe walging hierover mijnerzijds komt nog wel. Of niet.

Daarle – dat zo leuk terloops wordt weggezet door de Geniale Dijksma – zelf aan het woord over de uitverkoop.

7 gedachten over “Hoe de PvdA afrekent met een linkse hobby”

 1. JSF was gisteren weer in het nieuws. En zoals altijd zeer negatief.

  Een of ander figuur van Fokker (vermoed VVD stemmer) zei dat er maar liefst 1000 mensen al aan het werk zijn voor dat pracht vliegtuig. 1000! Jeetje mina! Ongelovelijk.

  10.000 per maand eruit 1000 mensen over 10 jaar erin.

  PVDA = VVD = PVV = CDA = SGP = D66 = CU = GR = Onze eigenste Polder Grand Old Party.

  Het doet me denken aan Asterix en Obenlix heel Gallie is bezet behalve een klein dorpje dat weerstand bied. En u raad het al. Dat is de SP.

  Millieu ja tjonguh jonguh je zou maar zonder auto zitten toch ? Maar bomen die zuurstof produceren, rust geven na drukke dag op je werk (piece of mind), mooier zijn dan een 4 baanssnelweg om tegen aan te kijken. Daarvan mogen we best wat meer kappen toch ?

  Alles voor geld en macht. Teneinde alles te verliezen en dan ook letterlijk alles.

  Ik kan niet wachten tot we met onze JSFs kunnen vliegen lekker ruzie zoeken met de Chinezen. Want als je ze eenmaal hebt moet je ze toch ook wel gaan gebruiken.

  SCHIJT EN SCHIJTZIEK wordt ik van rechts. Ze weten dat ze fout bezig zijn maar toegeven nooit….

 2. @1, “En u raad het al. Dat is de SP.” Dat weet u zeker? Ik vind de partij die zich nog niet zo heel lang geleden kon voorstellen met die VVD proleten te gaan regeren zo stil…
  Ik deel u weerzin jegens rechts doch niet uw sentimenten en optimisme jegens de SP…
  Overigens, naast de ‘Gordon Gekko-leuze ‘Greed is good” van deze bruine bende zou een andere slagzin de werkelijkheid ook heel accuraat kunnen beschrijven: “Bruine Bendes verkopen Bomen en kopen Banken”.

 3. @5, Inderdaad, mag ik een teiltje? Dat heb ik bij GL so wie so al hoor, behoefte aan een teiltje. Hebben ze hun waffel nog niet eens opengetrokken. Kan je nagaan.

 4. @5 / @6: Zelf had ik aan 1 teiltje niet genoeg.

  (Is overigens geen GL-er hoor, die directeur, maar het artikeltje circuleert in GL-twitterkringen. Plus dat het geheel in lijn is met hun gebruikelijke onbedwingbare neiging om natuurgebieden te upgraden e.d.)

Reacties zijn gesloten.