10 gedachten over “De puinhopen van 1,5 jaar Rutte”

  1. Ah ruzie op rechts en extreem rechts, Rutte gaat PVV afbreken en v.v., win-win situatie….kopje koffie erbij en effe lekker kromme-rechtbrij reacties op de Telegraaf bijhouden.

  2. Jawel, knap hoor, al na zo’n 25 reacties komt Den Uyl er alweer aan te pas, onbetaalbaar 🙂

  3. rutte is de slechste minister president ooit er is in die anderhalf jaar niks bereikt we staan er slechter voor als ooit en niemand neemt rutte en co serieus .deze man is mischien een lachebek maar verder presteert hij niks gisteren gezien bij pauw en witteman en hij blijft bij zijn stokpaardje over de hypotheekrente huren mogen we wel aanpakken dat zijn toch maar gewone mensen maar de rijken mogen niks merken van de crisis . ik hoop dat deze man nooit meer aan de macht komt hij heeft bewezen dat hij niet capabel is eens maar nooit weer .

  4. ” PVV-leider Wilders vindt dat premier Rutte “als een wildebras” om zich heen slaat ”
    Wildebras , amice toch …

  5. rutte: mijn droom een eigen huis te hebben is weg! ieder hoogopgeleide is bereid NL te verlaten om een eigen huis te (kunnen) bezitten. Rutte: met verraad geizel je huizenbezitters. Ik stem op alles wat dat voorkomt en iedereen die weet dat 1-1=0 ook. Definitie : een runaway is iemand die het land/bank met schuld achterlaat om elders geluk te zoeken.

  6. Dankzij Mark en Geert hoef ik me dus niet meer te schamen voor mijn knoflookwalm, we zijn knoflookland geworden.

Reacties zijn gesloten.