‘Professor dr.’ David Pinto, beroepsposeur

Op 15 maart 2014 drukte Trouw een vraaggesprek af met David Pinto, opgebouwd rond de 10 Geboden. Voor een te pas en te onpas als ‘professor’ poserende publicist, doet Pinto daar een opmerkelijke uitspraak over Een Ander Joods Geluid (EAJG). Als reactie op het hem voorgelegde zesde gebod: ‘Gij zult niet doodslaan’, zegt hij zonder veel aanleiding, over EAJG het volgende: “Zo’n infame club als Ander Joods Geluid – ik zeg altijd Ander Antisemitisch Joods Geluid – met hun ‘begrip voor de Palestijnse situatie’ en hun houding die a priori tégen Israël is…ik begrijp er niks van.” (dat getuigt waarachtig van enige zelfkennis). Volgt het voorspelbare cliché dat ‘je’ (?) “met zulke Joden geen vijanden meer nodig hebt.”
Wie beweert moet bewijzen, op wie beschuldigt rust extra bewijsplicht, dit heilige beginsel van wetenschappelijk en zindelijk denken is de professor geheel vreemd. Hij roept maar wat, zonder enige onderbouwing en zondigt zo meteen ook tegen het negende gebod, waar hij zo vol van is: ‘Gij zult geen valse getuigenissen spreken tegen uw naaste.’

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Abu Pessoptimist

2 gedachten over “‘Professor dr.’ David Pinto, beroepsposeur”

  1. De cidi hoorde ineens Marokanen ,en toen dachten ze HUH david pinto is ook een marokaan en marokenen hadden tijdens de spaanse inquisitie als enige land de joden opgevangen en hen gelijk behandeld als hun eigen onderdanen.
    Tevens heeft Marokko als eerste land ter wereld de VS als land erkend,en als je dan aan Marokanen komt gaan hogere machten spelen.

  2. Eigenlijk ze dachten: ” Blond Kuifje Kaketoe heeft het potentieel ons de verkiezingen voor de EU verpesten. Weg ermee.”
    Zo gezegd, zo gedaan omdat Blond Tokkie kon ook zijn mond minder goed bij houden.

Reacties zijn gesloten.