Presidentskandidate Bachmann viert verjaardag Elvis Presley

Michele Bachmann, prominent vertegenwoordiger van de Tea Party en kandidaat om de Republikeinse uitdager van Barack Obama te worden bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen, liet gisteren de song ‘Promised Land’ van Elvis Presley spelen tijdens een verkiezingsbijeenkomst in South Carolina. Ze maakte meteen ook van de gelegenheid gebruik om de ‘King of Rock’ een happy birthday toe te wensen, want het was immers 16 augustus!

‘He died today’, riep toen iemand in het met 300 man opgekomen publiek. Bachmann had even over het hoofd dat 16 augustus 1977 de sterfdag was van Elvis.

In juni, toen Bachmann haar presidentsrace begon in Waterloo, Iowa, had ze al trots geroepen dat ‘cowboy’ John Wayne daar gewoond had. In werkelijkheid kwam seriemoordenaar John Wayne Gacy er vandaan.

6 gedachten over “Presidentskandidate Bachmann viert verjaardag Elvis Presley”

 1. Ik denk niet, dat dit soort “fails” haar populariteit serieus zullen weten te schaden…

 2. Nog eentje van Bachmann: “CO2 is een natuurlijk bijprodukt van de natuur (sic) en omdat het leven op aarde afhankelijk is van CO2 en het deel uitmaakt van de levenscyclus van onze planeet, kan het nooit gevaarlijk zijn.”

  Dus als we bijvoorbeeld het zuurstofgehalte van onze atmosfeer verhogen tot 30% kan er niks mis gaan, Michele? :mrgreen:

  (en zo weet ik nog wel 654.321 voorbeelden)

 3. @4 Waarschijnlijk heeft ze het nog wat moeilijk met het feit dat “donkere mensen” wel eens een liedje schrijven. 😛

 4. Nuttcase! heb me van het weekend kostelijk vermaakt, met u2be filmpjes van haar. Net wanneer je denkt dat het niet dommer dan Palin kan, komt deze “soccermom” om de hoek.

 5. Bachmann zal haar toe-jubelaars ook wel voorhouden dat de VS een enórm begrotings-overschot heeft i.p.v. een onoverzienbaar tekort.

  Wat dat betreft zijn tea-party-members net PVV®-ers…
  Afgunst en haat maakt dat ze alles slikken…

Reacties zijn gesloten.