Premier Wijffels loopt zich warm

Het hoort bij de voorspelling van schrijver dezes voor 2012 aangaande Nederland: het kabinet-Rutte stort ineen (rat Donner is niet voor niets vertrokken) en vanwege “de ernstige tijden en de crisis” wordt er zonder verkiezingen een nieuw kabinet in elkaar getimmerd, met de PvdA.
Maak u geen illusies, de PvdA wil echt niet zoveel anders dan het CDA en de VVD.
Rutte moet gedumpt, misschien is Remkes beschikbaar (en anders komt Zalm wel opdraven, die was ook heel Paars) en voor Verhagen komt Wijffels. Zijn sollicitatiegesprek voor de wending en zijn premierschap is hier te beluisteren.

6 gedachten over “Premier Wijffels loopt zich warm”

 1. Ach de PvdA , de Bilderbergpartij bij uitstek ( artikel zit in de pen , jawel met grafiekjes en alles , schokkend dat mensen die partij nog van Linksheid durven te betichten .. Schokkend dat over de innige verhouding nooit iets in de krant stond ….. )

 2. Het kabinet Rutte is een ramp. Daar zal een ruime meerderheid van de Nederlanders (60%?) in 2012 van overtuigd raken, is mijn voorspelling. Maar Rutte raken we niet kwijt. De Wilders Partij heeft zijn machtspositie te verliezen bij verkiezingen, het CDA halveert wellicht en de VVD zal in een toekomstig kabinet niet (nooit meer?) zo’n machtspositie kunnen verwerven. Geen van de huidige regeringspartijen heeft dus voordeel van nieuwe verkiezingen. Ze blijven net als Gadhafi zitten tot de laatste snik.

 3. Ach, die Wijffels, is van CDA huize, alleen dat zegt genoeg.
  En van de PVDA, D66 of Groen Rechts is ook alleen maar ellende te verwachten.
  Alleen een anti neo liberale politiek is gewenst.

 4. AL. B.

  Ik denk dat Uw schoonvader het helemaal niet erg vindt dat de PVDA een Bilderbergpartij is. Een anti neo
  liberale partij zou wel eens gevaar op kunnen leveren voor de vele huizen die Uw schoonvader bezit.
  ook voor de grond die Uw schoonvader in ruime mate bezit.,

 5. Vraagje. Welk complot wordt er eigenlijk uitgebroed in Nederland? Ik bedoel het volgende. Tijdenlang worden wij, gewone mensen, al bestookt met berichten over de dekkingsgraad van onze pensioenfondsen. Dit schijnt onvoldoende te zijn dus moet er op ons pensioen gekort worden. Aldus Radio, TV en de geschreven pers. Nu kreeg mijn vrouw gisteren een brief van haar pensioenfonds Zorg en Welzijn. Raad eens wat ze schrijven? Nee geen woord over dekkingsgraad of korten van haar pensioen! Ze krijgt, het moet niet gekker worden, over 2012 ruim 1000 euro bruto MEER pensioen! Meer pensioen, hartstikke leuk natuurlijk, maar hoe valt dit te rijmen met het doemdenken over onze pensioenen de afgelopen tijd? Wat moet ik mij daar bij voorstellen? Is het een Ruttefoefje met de achterliggende gedachte van “maken jullie ze bang, nemen wij ze in de tang”? Tenslotte was het pensioenfonds Zorg en Welzijn een van de genoemde fondsen welke misschien wel moesten korten? Wie kan mij deze grap uitleggen?

Reacties zijn gesloten.