Premier Australië: ‘Wilders is een provocateur en een extremist’

Waarom we na al die tijd nog steeds buitenlandse politici nodig hebben om eens precies te horen, althans van een politicus, hoe het met Wilders zit weet ik niet. Hier blijft men altijd maar vooral benadrukken dat Wilders óók vrijheid van meningsuiting heeft, willen sommige partijen de PVV nog steeds vooral niet uitsluiten, spreekt men omzichtig van ‘bevolkingsgroepen wegzetten’ en bezigt men uitsluitend meer van dat soort nieuw-poltiek-correct taakgebruik.

Premier Bowen gaat Wilders trouwens gewoon een visum verlenen:

“Wilders zou niets liever willen dan dat ik hem een visum weiger zodat hij er faam mee kan maken. Die kans ga ik hem niet geven want het is een radicaal en een extremist.”

Opluchtend heldere taal.

12 gedachten over “Premier Australië: ‘Wilders is een provocateur en een extremist’”

  1. Sorry was niet duidelijk genoeg. Met het nieuws bedoel ik in dit geval het NL nieuws op de TV, die toch meer bereik heeft dan al die kranten.

  2. @j.vandijkS Ik zag dit telefonisch interview vanochtend om 07:30 in het NOS journaal.

  3. Oh okay @Dirk Visser, bedankt. Was dus al sinds vanochtend al bekend, zag het namelijk niet voorbij komen in de middageditie, vandaar mijn opmerking.
    Toch hoop ik dat het wel in de avond nog even te zien is, het ochtendjournaal kijken weinig mensen naar vanwege drukte.

  4. Heb net een megafoon besteld en ga straks dit uitspraak van de Premier van Australië in de oren van Rutte, Verhagen, Kamp, Slob, Halsema enz. toeteren.

    Blijkbaar is dit in Nederland van heden steeds noodzakelijk maatregel.

  5. Over buitenlands imago van Nederland gesproken met dank aan Wilders en degene die hem aanbieden.

Reacties zijn gesloten.