Politie moet politie gaan onderzoeken inzake moord op Rishi

De ouders van de 17-jarige Rishi Chandrikasingh hebben aangifte wegens moord gedaan tegen de agent die hem neerschoot op een treinstation in Den Haag. Dat meldt de website Nu.nl.

De aangifte geldt ook voor de persoon die meldde dat hij door Rishi zou zijn bedreigd door een vuurwapen. Er zou sprake zijn van een valse melding, waardoor als gevolg de jongen neergeschoten werd door de politie.

Meer lezen.

7 gedachten over “Politie moet politie gaan onderzoeken inzake moord op Rishi”

 1. Tevens is het grootste experiment over de Nederlandse journalistiek gestart: indien we in ons land journalistiek die deze woord waard is zouden hebben, zouden ze deze zaak op de,letter gaan volgen.

  Want het gaat over de grondbeginselen van de Democratie en mensen rechten in Nederland.

 2. In de tweede lijn wordt het starsten gegeven voor de belangrijke discussie over de implicatie van al deze al dan niet anonieme meldingen waar de politie zo verslaafd op is of ze een knip voor de neus waard zijn.

  De Politie top en ambtenaren van de Ministerie zullen meteen proberen aan de hand van de mededeling ” er is een melding geweest, hoor” hun handen in onschuld te wassen.
  Wel,degene die klakkeloos alle meldingen aanneemen en vervolgens beslissingen nemen op basis van al die methode en valse meldingen zijn medeplichtig aan moord.

 3. @3, tja, blijkbaar is er iets grondig mis met de controle en scheiding van de macht in ons land.

  Wie controleert de macht?

  Wat ik bedoel is dat in een echte democratie is de journalistiek die deze falende controle overneemt en zorgt voor verder gaande onderzoek en conclusies.

  Te laat met mijn Kerstwens?

 4. Zolang die macht gecontroleerd word door een minister die zelf niet weet wat hij voor idioterie hij verkondicht zal het met die controle ook mis gaan .En aangezien zijn beleid gericht is op repressie ,zal de uitslag van enerlei onderzoek omtrend deze zaak wel of de doofpot ingaan of dat de desbetreffende agent geen blaam trefd .Zoals vaker .

 5. denk maar aan de sunday bloody sunday ook zo netjes op gelost knal maar raak wij zijn van de (staat) maar de heer opstelten die liever een dagje op stap ga met de m e dan dat hij achter de burger staat moet je ook niet te veel verwachten ! ik heb zelf aangifte willen doen van oplichting nee meneer dat ken niet (dit is onze rechtstaat) het is een zooitje !!! het is zeer ernstig wat er met rishi is gebeurt maar ja (onze) staat heb de macht, ik ben anarchist en heb die overheid ook niet bedacht ! leo van krimpen

Reacties zijn gesloten.